Bugun...



“STK ile İş Birliği İçinde Olacağız”

Gürbüz Elbistan Şoförler ve Otomobilciler Odasını Ziyaret Etti

facebook-paylas
Tarih: 21-02-2019 21:42

“STK ile İş Birliği İçinde Olacağız”

Cumhur İttifakı AK Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz, Önde gelen sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Elbistan Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti. Gürbüz, ziyaret değerlendirmesinde “Elbistan’da sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içinde olacağız” dedi.

                Cumhur İttifakı AK Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz, esnaf, vatandaş ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında Elbistan’ın önemli ve önde gelen sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Elbistan Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret eden Başkan Adayı Gürbüz, Oda Başkanı Selahattin Atalay ile görüştü.

                Beraberinde AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, Cumhur İttifakı ortağı MHP Elbistan İlçe Başkanı Ramazan Kılıç ile gerçekleşen ziyarette, Başkan Adayı Gürbüz, Oda Başkanı Atalay ile bilgi alışverişinde bulundu, projelerini anlattı ve destek istedi. Gürbüz, ziyaret değerlendirmesinde, “Elbistan’da tüm sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içinde olacağız” dedi.

                Elbistan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selahattin Atalay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını ifade ederek hayırlı bir seçim olması temennisinde bulundu. Başkan Adayı Gürbüz’e başarılar diledi.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI