Bugun...



AFŞİNDER’den Kaçar’a Plaket

AFŞİNDER tarafından hayata geçirilen ve ayda bir organize edilen “Vekillerimizle Buluşuyoruz” projesinin sıradaki konuğu AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar oldu.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 19:56

AFŞİNDER’den Kaçar’a Plaket

sıradaki konuğu AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar oldu. Doğru bilgiyi ve birinci ağızdan öğrenmek ve bölge milletvekillerini daha iyi tanımak amacıyla gerçekleşen buluşmada Kaçar çiçeklerle karşılandı.

AFŞİNDER Genel Merkezinde gerçekleşen toplantıya yoğun katılım gerçekleşti. Özellikle bayanların çokluğu dikkat çekti. Toplantıya; Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Uyan, MARAŞDER Genel Başkanı Av. Şaban Kurt, Türkoğlu Dernek Başkanı Cafer Parlak, Küçük Tatlar Dernek Başkanı Mehmet Barel, Elbistan Kullar Tatlar Dernek Başkanı Rüstem Kurt, Andırın Dernek Yönetimi, TATLIDER Yönetim Kurulu, Elbistan ELMUHAY Vakfı Başkan Yardımcısı Uğur Yinanç, ve diğer sivil toplum kuruluşlarının yönetim kurulu üyeleri, iş Adamları ve Kahramanmaraş’a gönül verenler katıldı.

Kapsamlı toplantıda katılımcılara geleneksel hale gelen, özel hazırlatılan etli pilav, ayran ve baklava ikram edildi. Çaylar içilirken bir dernek klasiği olan yardımlaşma çekilişi AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar tarafından yapıldı. Çekiliş sonucu Yakup Çobanpınar ve Yakup Arslantaş ‘a hediyelerini Kaçar verdi.

Programın özel davetlisi olan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Kaçar, katılımcılara yaptığı konuşmada, “Gelmeden önce sıradan klasik bir dernek bekliyordum, ama gördüm ki siz yardımlaşma çekilişi, televizyon programları, sosyal faaliyetler, çevre ile alakalı işler ve dernekteki toplanan kalabalık beni çok etkiledi, umduğumun çok üstünde bir dernek buldum Başkan ve Yönetimini tebrik ediyorum” sözleri ile duygularını dile getirdi.  Daha sonra Kahramanmaraş’a AK Parti döneminde yapılan yatırımlar hakkında bilgiler aktardı. Konuşma sonunda soru cevaplarla bilgiler aktarıldı.

Program sonunda AFŞİNDER “Vekillerimizle Buluşuyoruz” projesine katılan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar’a günün anısına Ahmet Ardıç plaket takdim etti.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI