Bugun...



Öğretmenlerden İzmir’e Anlamlı Bağış

Kuzey Yıldızları Güzel İzmir’i Yalnız Bırakmadı

facebook-paylas
Tarih: 26-11-2020 21:08

Öğretmenlerden İzmir’e Anlamlı Bağış

Elbistan, Afşin, Nurhak, Ekinözü ve Göksun ilçelerinde görev yapan Kuzey Yıldızları aday öğretmenleri, kendi aralarında topladıkları 7 bin 100 TL’yi, Güzel İzmir’deki depremzedelere gönderilmek üzere AFAD’ a bağışladı.

Elbistan, Afşin, Nurhak, Ekinözü ve Göksun ilçelerine atamaları yapılan Kuzey Yıldızları aday öğretmenleri, 5 Kasım’da İzmir’de meydana gelen depremin ardından mağdur olan vatandaşlar için tek yürek oldu. Depremzede vatandaşların yaralarına merhem olmak için harekete geçen Kuzey Yıldızları aday öğretmenleri, kendi aralarında başlattıkları kampanyada 7 bin 100 TL topladı.

Topladıkları yardım paralarını, AFAD’ ın banka hesabına yatıran öğretmenler Elbistan Kaymakamı Özkan Demir’i makamında ziyaret ederek yardım makbuzu ve çiçeği taktim ettiler.

Bu anlamlı yardım ziyareti için bir değerlendirme yapan Kaymakam Demir, aday öğretmenleri yürekten davranışları için tebrik ederek: “Geleceğimizin mimarı değerli öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Gününü” canı yürekten kutluyor, öğrencilerine, bizlere örnek olacak bu yardımlaşma ve dayanışma örneği davranışları için ayrıca tebrik ediyorum. Kıymetli öğretmenlerimizin bu ziyareti vesilesi ile onlara teşekkür ediyor ve İzmir depreminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum” dedi.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI