Bugun...



Mutluluğunuz Daim Olsun

Nizamoğlu ve Genç Ailelerinin Mutlu Günü

facebook-paylas
Tarih: 12-07-2020 15:54

Mutluluğunuz Daim Olsun

Elbistan’ın başarılı genç iş adamlarından KMS Yönetim Kurulu Başkanı Murat Genç, hayatını Şeyma Nizamoğlu ile birleştirdi. Birbirine yakışan Genç Çiftinin, düğün törenlerinde mutlukları görülmeye değerdi.

Elif & Mehmet Nizamoğlu ve Zeynep & Emri Genç aileleri çocuklarını mutluluğuna ortak oldular. koronavirüs tedbirlerine bağlı olarak Taşburun (Ketizmen) Köyünde gerçekleşen sade düğün töreni Genç çiftin mutluluklarına engel olamadı. Mutlulukları gözlerinden okunan Şeyma ve Murat Genç, hayatlarını birleştirerek çıktıkları yolda birbirlerine oldukça yakıştılar.

Elbistan Gündem Haber Ailesi adına Şeyma ve Murat Genç çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz. Bir yastıkta kocayın. Mutluluk size çok yakıştı.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI