Bugun...



Renkli Hayattan Meclise Yolculuk

Başarılı İş adamı Hüseyin Döngel, 30 Mart 2014’te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP’den Elbistan Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylığını için resmi başvurusunu yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 19:56

Renkli Hayattan Meclise Yolculuk

Başarılı İş adamı Hüseyin Döngel, 30 Mart 2014’te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP’den Elbistan Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylığını için resmi başvurusunu yaptı. Renkli kişiliğinin yanı sıra sıkı bir CHP’li olan Hüseyin Döngel, Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı olma kararını mevcut aday Doğan soydan lehine geri almıştı.

CHP Elbistan İlçe Başkanı Naci Göçmen’e CHP Elbistan Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunu yapan İş Adamı Hüseyin Döngel, “Sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile hareket ederek, Elbistan’a ve insanlarımıza hizmet etmeci amaçlıyorum” dedi.

CHP Elbistan İlçe Başkanı Naci Göçmen’de Hüseyin Döngel’in başvurusunu büyük bir memnuniyetle kabul ederek, başarılar ve hayırlı olsun dileğinde bulundu. Kamuoyunda Filipinli Rhuda Mateo ile evlenerek adını duyuran Hüseyin Döngel, Müslüman olarak Melek adını alan eşi ile medya dünyasında yer almıştı.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI