Bugun...



İğde Der’den Başhekim Türk’e Ziyaret

İğde Der, Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Akif Türk’e nezaket ziyaretinde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:17

İğde Der’den Başhekim Türk’e Ziyaret

Kuruluşundan bugüne kadar birçok alanda etkin bir konuma sahip olan İğde Der, Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Akif Türk’e nezaket ziyaretinde bulundu.

                İğde Der Başkanı Mehmet Önat, İğde Muhtarı Hüseyin Günay, İğdeli Hayırsever Gurbetçi Hacı Horuz ve İğde Der Yönetim Kurulu Üyesi Yahya Marangoz’dan oluşan heyet, Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Akif Türk’ü ziyaret ederek hayırlı olsun temennileri ile başarı dileğinde bulundular.

                İğde Der Başkanı Mehmet Önat, nezaket ziyareti ilgili olarak Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimi Akif Türk ile başhekim yardımcılarını ziyaret ederek görevlerinde başarılar dilediklerini ifade etti.

                Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimi Akif Türk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, İğde Der Başkanı Mehmet Önat ve beraberindeki heyete teşekkür etti.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI