Bugun...



Seçim Bürosunda İttifak Birlikteliği

AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı, bir süre önce hizmete açılan MHP Seçim bürosunu ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:19

Seçim Bürosunda İttifak Birlikteliği

AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı, bir süre önce hizmete açılan MHP Seçim bürosunu ziyaret etti. AK Parti heyetini MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur ve yönetim kurulu üyeleri, MHP seçim bürosuna sürpriz bir nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette AK Parti Elbistan Gençlik Kolları Başkanı Recep Firik’te yer aldı.

MHP Seçim Bürosu ziyaretinde, AK Parti heyetini MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Nezaket ziyaretinde ittifak içinde olan her iki parti temsilcileri 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde birbirlerine başarı dileklerini yinelediler.

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette seçim çalışmaları ve birçok konularda bilgi alışverişinde bulunuldu. MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur ve beraberindeki heyete teşekkür etti.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI