Bugun...



Bu Ne Sevgi Aaaah!

Nurhak’ta 10 Kasım’da “Atatürk’e Saygı” Yürüyüşü Düzenlendi

facebook-paylas
Tarih: 11-11-2025 01:32

Bu Ne Sevgi Aaaah!

Nurhak’ta 10 Kasım’da “Atatürk’e Saygı” Yürüyüşü Düzenlendi

Bu Ne Sevgi Aaaah!

Nurhak yine kendine yakışan güzelliği sergiledi. Nurhak Kaymakamlığı ve Nurhak Belediyesi organizesi ile gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ata’ya Saygı Yürüyüşü, yoğun katılımla gerçekleşti.

               Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde, Nurhak’ta “Ata’ya Saygı Yürüyüşü” düzenlendi. Nurhak Kaymakamı Ayhan Kalaycıoğlu, Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, ilçe protokolü, gaziler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüşte, dev Türk bayrağı ve Atatürk posteri taşındı. Katılımcılar, Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyerek Atatürk’e olan saygı ve minnetlerini bir kez daha ifade etti.

               Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma törenin ardından saat 09.05’te sirenler eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından vatandaşlar, Atatürk’ün ilke ve devrimlerine bağlılıklarını bir kez daha vurguladı.

               Nurhak Kaymakamı Ayhan Kalaycıoğlu, “Milletimizin bağımsızlık mücadelesine önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Onun açtığı yolda ilerlemek en büyük değerimizdir” ifadelerini kullandı.

               Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan ise, “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; minnet, saygı ve büyük bir özlemle anıyoruz. Fikirleri yolumuzu aydınlatmaya devam edecek” dedi.




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI