Bugun...



“Güzel Günlere Yine Kavuşacağız”

Nurhak Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Bozan

facebook-paylas
Güncelleme: 13-02-2024 23:11:05 Tarih: 13-02-2024 22:27

“Güzel Günlere Yine Kavuşacağız”

Nurhak Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İlhami Bozan, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimler için halkla bütünleşmeye devam ediyor. CHP Genel Merkezinin yaptırdığı güven anketinde başarıları karşılık gören Başkan Bozan, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

               CHP Genel Merkezi tarafından yaptırılan anketlerde ön planda çıkan ve adeta başarıları tescillenen Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, gösterilen güven ve teveccüh ile vatandaşların ilgisiyle karşılanıyor. CHP Genel Başkan yardımcısı Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın Nurhak ziyaretinde birlikte Nurhak halkıyla bir araya gelen Başkan Bozan, “Nurhak’ımızı daha güzel ve mutlu günlere hep birlikte kavuşturacağız” dedi.

               Nurhak Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İlhami Bozan, halkın büyük destek ve yoğun ilgisiyle büyük moral kazanırken gördüğü güvene her zaman layık olduğunu ve olmaya devam edeceğini söyledi. Başkan Bozan, Nurhak, Nurhak’ın geleceği ve seçimler hakkında yaptığı değerlendirmelerde şu ifadelere yer verdi:

               “6 Şubat depreminde büyük bir acı ve yıkım yaşadık. Bu yıkımı, bu acıyı el ele vererek birlikte atlatacağız. Bu yıkım ve acının üstesinden gelebilmenin tek şartı birliği ve beraberliği en üst noktaya taşımaktan geçer. Önümüzdeki dönemde çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz.

Nurhak’ımızı güzel günlerine birlikte kavuşturacağız. Nurhak'ımızı yeniden ayağa kaldıracağız. Bu birlik, beraberlik ve özgüveni halkımızda görüyorum. Daha önce hangi adayı, hangi siyasi partiyi tercih etmiş olursa olsun; bu seçimler hep birlikte Nurhak İttifakını kuracağız. Bu yıkımı elbirliğiyle ortadan kaldıracağız. Yaşasın birliğimiz, beraberliğimiz, 16 mahallemiz.”




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI