|
Tweet |
Konteynerde Şüpheli Ölüm
Elbistan’da, 60 yaşındaki adam yalnız yaşadığı konteynerde ölü bulundu. Şüpheli ölüm ile ilgili araştırma ve soruşturma başlatıldı.
Bir yalnızlık hikâyesi ölümle sona erdi. Şüpheli ölüm olayı Elbistan’da Pınarbaşı Mesire alanında bulunan konteyner kentte meydana geldi.
Konteyner kentte yalnız yaşayan 60 yaşındaki D.M.P.’den bir süredir haber alamayan komşuları durumu polis bildirdi. İhbar üzerine konteynere polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, eşliğinde içeri giren 112 Acil Servis görevlileri, yaşlı adamı hareketsiz bir şekilde buldu. Yapılan kontrolde 60 yaşındaki D.M.P’nin hayatını kaybettiğini belirlendi.
Yaşlı adamanın cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
