Bugun...



İyi Tatiller Çocuklar

Acısıyla Tatlısıyla Bir Yıl Geride Kaldı

facebook-paylas
Tarih: 15-06-2024 02:52

İyi Tatiller Çocuklar

İyi Tatiller Çocuklar

Elbistan’da, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla 8 bin 366 lise ve 20 bin 445 de okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencisi karne sevinci yaşadı. Bu yıl ilk karne programı Kalealtı Haluk Gökalp Kılıç İlk/Ortaokulu’nda düzenlendi. İkinci programın adresi ise Karahasanuşağı Ortaokulu oldu.

Karne törenlerine Elbistan İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Emre Dal, Elbistan Milli Eğitim Müdürü Fatih Çetin ve Milli Eğitim Şube Müdürü Bünyamin Özdemir katıldı. Dal ve Çetin, öğrencilere karnelerini ve hediyelerini dağıtarak heyecanlarına ortak oldu.

Programların ardından değerlendirme yapan Elbistan Milli Eğitim Müdürü Fatih Çetin, akademik başarılarla dolu bir eğitim-öğretim yılını daha geride bıraktıklarını söyledi.

Öğrencilerden tatili verimli değerlendirmeleri için bol bol kitap okumalarını isteyen Çetin, “Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin iyi bir yaz tatili geçirmelerini, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Çetin, şöyle konuştu:

“2023-2024 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamladık. Bugün de öğrencilerimizin karne heyecanına ortak olduk. Öğrencilerimizi, yıl boyunca gösterdikleri gayret ve özveri için tebrik ediyorum. Öğrencilerimiz, bu yıl boyunca sadece derslerde değil, aynı zamanda hayatın her alanında öğrenmenin ve gelişmenin peşinde oldular. Elde ettikleri başarılar, emeğin ve azimlerinin bir sonucudur. Değerli velilerimize de çocuklarının eğitim yolculuğunda yanlarında oldukları, onlara destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın başarısının, velilerimizin desteği ve yönlendirmesi ile mümkün olacağını bir kez daha hatırlatmak isterim. Kıymetli öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz de bu eğitim-öğretim yılını daha büyük bir özveri ve kararlılıkla tamamladılar. Çocuklarımızın eğitimine ve gelişimine yaptıkları katkılar için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Elbistan İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Emre Dal da; öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek iyi tatiller dileğinde bulundu.




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI