Bugun...



Aşık’tan İade-i Ziyaretler

. Elbistan Öz Şahinler MTSK’yı ziyaret eden Aşık, Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin ile sıcak ve samimi sohbetlerde bulundu

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:15

Aşık’tan İade-i Ziyaretler

Elbistan Emniyet Müdürü Hakan Aşık, kendisine yapılan yoğun ziyaretlerin ardından bir anlamda iade-i ziyaret amacı taşıyan esnaf ve kurum ziyaretlerine başladı. Elbistan Öz Şahinler MTSK’yı ziyaret eden Aşık, Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin ile sıcak ve samimi sohbetlerde bulundu, bilgi alışverişi gerçekleştirdi.

                Elbistan Emniyet Müdürü Hakan Aşık’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Öz Şahinler Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, kendisine teşekkür ederek, başarılı bir hizmet dönemi dileğinde bulundu.

                Aynı zamanda yakın bir gelecekte gerçekleşecek olan Elbistan Bakkallar Odası Başkanlık Seçimlerine aday olarak hazırlanan Kemal Şahin, Elbistan Emniyet Müdürü Hakan Aşık’a yapılabilecek her konuda şahsı ve kurumu adına yardımcı olmaya hazır olduklarını kaydetti. Ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile noktalandı.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI