Bugun...



Erdoğan’dan Maraşlı Yazara Anlamlı Ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraşlı Yazar ve Düşünce Adamı Nuri Pakdil’e hemşerisi Kahramanmaraş Milletvekili TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:02

Erdoğan’dan Maraşlı Yazara Anlamlı Ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Kahramanmaraşlı Yazar ve Düşünce Adamı Nuri Pakdil’e hemşerisi Kahramanmaraş Milletvekili TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile Çankaya’daki evinde sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Karşılıklı sohbet ortamında hatıraların yâd edildiği ziyarette Pakdil, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çorba ikram etti. Sohbetin önemli bölümünde, düşünce ve edebiyat dünyasına damga vuran Necip Fazıl Kısakürek ile ilgili anıların konuşuldu. Esprilerin de eksik olmadığı sohbette Erdoğan’ın evdeki konuklar arasında yer alan Yazar Rasim Özdenören’e, “Nuri Abiyi neden evlendirmediniz?” diye şaka yaptığı, Özdenören’in de “Biz çok istedik ve uğraştık ama başaramadık” dediği öğrenildi. Bu sohbete Nuri Pakdil’in de “Gökte nikâh kıyılmazsa yerde nikâh kıyılmazmış. Nasip işte. Biz nişanlandık ama kısmet olmadı, ayrıldık” sözleriyle eşlik etti.

                Yaklaşık üç saat süren, edebiyatın yanı sıra futbol ve müziğin de konuşulduğu ziyaret vesilesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, usta edebiyatçı Pakdil’e hediye olarak özel baskılı Kur’an-ı Kerim hediye ettiği öğrenildi.

Yaklaşık üç saat süren ziyaret vesilesiyle Erdoğan’ın, usta edebiyatçı Pakdil’e özel baskılı Kur’an-ı Kerim hediye ettiği öğrenildi. Erdoğan, ev ziyaretinde AK Parti'li Mahir Ünal, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın, Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, Başdanışmanlardan Savaş Barkçin, Mustafa Varank ve Sefer Turan da hazır bulundu. Evdeki konuklar arasında Yazar Necip Evlice ve Kitapçı Fatih Yurdakul’un da sohbetin tanıkları ve katılımcıları arasında yer aldılar.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI