Bugun...



Polis Noktaları Güçlendirildi

Kaymakam Akkoyun Fiziki Yenileme Yapılan Noktaları İnceledi

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:15

Polis Noktaları Güçlendirildi

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan’ın giriş ve çıkışlarında yer alan, fiziki yenileme ve güçlendirme yapılan polis kontrol noktalarında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

                Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, beraberinde Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Feryat Sorkun ve İlçe Jandarma komutanı Sinan Sert ile birlikte, tedbir amaçlı fiziki yenileme ve güçlendirme yapılan polis kontrol noktalarında incelemelerde bulundu. Akkoyun ve beraberindeki heyete Elbistan Emniyet Müdürü Hakan Aşık’ta eşlik ederek, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler sundu.

                Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan-Nurhak Karayolu güzergâhında giriş ve çıkışın yapıldığı polis noktasındaki incelemelerinde yaptığı bölgede grevli polislerle sohbetlerde bulunarak başarılar dileğinde bulundu.

                Elbistan Emniyet Müdürü Hakan Aşık tarafından yapılan bilgilendirme sonrasında Kaymakam Akkoyun, sorunlar ve uygulama hakkında değerlendirmelerde bulundu, Akkoyun, yapılan incelemenin ardından nöbet defterini imzalayarak, görevli polis memurlarına vatandaşlarla diyalog konusunun önemine değindi.

                Polis memurlarına uygulama esnasında öncelikli olarak kendi can güvenlikleri sağlamak üzere tedbirli olmalarını isteyen Akkoyun, vatandaşların huzur ve güvenliği için fedakârca çalışan emniyet personellerine kazasız ve başarılı mesailer dileyerek, kontrol noktasından ayrıldı. 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI