Bugun...



Elbistanlı Hafız Mest Etti

Türkiye Çatovalı Hafıza Hayran Kaldı

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:16

Elbistanlı Hafız Mest Etti

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’na katılan Elbistanlı Hafız Mustafa Avni Çelik, hem jürinin hem de izleyenlerin gönlünde taht kurarak hafta birincisi oldu.

TRT1 ekranlarında yeni sezonundaki bölümleriyle büyük ilgi gören ‘Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’, özgün formatıyla yeniden buluşmaya devam ediyor.

Yarışmanın son haftaki bölümünde Elbistan Çatova (Maraba) doğumlu Hafız ve İğde Merkez Camii İmam Hatibi Mustafa Avni Çelik’le birlikte Mehmet Ali Sarıtürk, Yunus Türkoğlu, Sefa Muslu ve Seyfullah Hergül izleyicilere Kur’an-ı Kerim ziyafeti sundu.

İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında Türkiye ikincisi olan İğde Merkez Camii İmam Hatibi Mustafa Avni Çelik, İsra Suresi’nin 9-17.ayetlerini okudu. Çelik’in tilavetinin ardından Osman Egin, İlhan Tok, Mehmet Ali Sarı ve Halil Necipoğlu’ndan oluşan jüri üyelerinin değerlendirmeleri bölümüne geçildi.

Elbistanlı Hafız Mustafa Avni Çelik, İlhan Tok’tan 92, Osman Egin’den 100, Dr. Mehmet Ali Sarı’dan 100 ve Halil Necipoğlu’ndan ise 80 puan aldı. Jüri üyelerinden toplamda 372 puan alan Çelik’e stüdyodaki seyirciler de 99 puan verdi. Çelik’in puanı 471’ ulaştı. Aldığı bu puanla diğer yarışmacıları geride bırakan Elbistanlı Hafız Mustafa Avni Çelik, ay finalinde yarışmaya hak kazandı. 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI