Bugun...



Bu Güzellikler Bitmesin

Elbistan Belediye Başkanı Gürbüz “Kazanan Elbistan Oldu”

facebook-paylas
Tarih: 16-04-2019 23:05

Bu Güzellikler Bitmesin

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Sungur, CHP İlçe Başkanı Tayfun Barış Aslan, MHP İlçe Başkanı Ramazan Kılıç ve İYİ Parti İlçe Başkanı Yemliha Özcan ile bir araya geldi. Önceliklerinin Elbistan olduğunu vurgulayan siyasi temsilciler birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Sungur, CHP İlçe Başkanı Tayfun Barış Aslan, MHP İlçe Başkanı Ramazan Kılıç ve İYİ Parti İlçe Başkanı Yemliha Özcan’ı makamında ağırladı. Bu özel buluşmada, Elbistan’ın daha güzel yarınlara kavuşması ve en iyi hizmeti alması noktasında ortak aklın ve fikir birliğinin öneminin altı çizilerek ‘Önceliğimiz Elbistan’ mesajı verildi.

Toplantıda değerlendirmelerde bulunan Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, ilçe başkanlarıyla birlikteliğin çok değerli olduğuna değindi.

Gürbüz, şunları söyledi:

“Vatandaşlarımıza 31 Mart'ta göstermiş oldukları duyarlılık ve teveccühlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Burada tüm siyasi partiler, üzerine düşeni itina ile gerçekleştirdi. Kazanan Elbistan oldu. Bu tablo, değerli bir tablo. Tüm Elbistan’da siyaset üreten partiler, Elbistan’ın geleceği için birlik olmuşlar. Beraber hareket ederek, “Elbistan kazansın diye, Elbistan’a üretim gelsin ve çalışmalar artsın diye sizin yapacağınız her türlü çalışmaya destek olacağız” diyorlar. Bu anlamda hem denetim yapacağız hem de size katkıda bulunacağız diyorlar. Bu çok değerli. Bizim bunu kaybetmememiz gerekiyor. İyi bir başlangıç yaptığıma inanıyorum. Bu süreçte vatandaşlarımızın sağduyulu tavırları her türlü takdirin üzerindedir. İnşallah vatandaşlarımızın teveccühlerine layık olmak için çalışacağız ve var gücümüzle emek sarf edeceğiz. Tüm meclis üyeleri bizim üyelerimizdir. Artık kaderimiz bir. Elbistan’ın geleceği için tüm belediye meclis üyelerimizle var gücümüzle çalışacağız. Vatandaşlarımıza müsterih olmalarını emanetin emin ellerde olduğunu söylemek istiyoruz.”

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur ise, “Seçim sürecimiz bitti. Bu süreci de sükunet ve hoşgörü içinde geçtiği için de tüm ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Artık önceliğimizin siyasi söylemleri bir tarafa bırakarak Elbistan olması gerekiyor.  Artık hep beraber tüm siyasi partiler ve siyasi partilerle beraber Elbistan’ın eksikliklerinin giderilmesi ve sorunların ortadan kaldırılması noktasında Belediye Başkanımıza her zaman destek verip yanında olacağız. Elbistan için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

CHP Elbistan İlçe Başkanı Av. Tayfun Barış Arslan da, “Seçilen Belediye Başkanımıza ve Belediye Meclis Üyelerimize hayırlı uğurlu olsun. Başarılar diliyorum. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak belediyemizin ve Elbistan’ımızın yanındayız. Birlik beraberlik göstereceğiz ve beraberce Elbistan’a hizmet edeceğiz. Elbistan, göç alan büyük bir ilçe iken maalesef göç verir bir hale gelmiştir. Bu açığı kapatmak için elimizden gelen her türlü desteği belediyemize sunacağız. Denetlemelerimiz de devam edecek. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

MHP Elbistan İlçe Başkanı Ramazan Kılıç, Elbistanlıların hayal ettiği bir ortamı yaşadıklarını belirterek, “31 Mart seçimlerinden çıktık. Bundan sonra hizmet zamanı. Kaliteyi ve insan sevgisini esas alan bir anlayışla güzel hizmetleri ve çalışmaların yapılacağına yürekten inanıyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak hep hizmetin ve birliğin yanında olduk. Bundan böyle hizmet ve denetleme anlayışıyla meclisteki arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürecekler. Bu çalışma prensibiyle inşallah Elbistan için çok güzel işler yapılacak. Bu yapılan hizmetlerin de gelecek nesillere güzel bir miras bırakacağına da yürekten inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanı Yemliha Özcan'da, “Seçimler, demokrasinin bayramıdır. 31 Mart akşamı bu bayramı yaşadık. 5 aday yarıştı. Bu yarıştan Sayın Mehmet Gürbüz galip çıktı. Kendilerini tebrik ediyorum. Biz İYİ Parti olarak Türkiye’ye ve Elbistan’a yeni bir şeyler söylenmesi gerektiğini dile getirdik. İyinin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. 11 kişiden oluşan Belediye Meclis Üyesi grubumuz, Elbistan ve Elbistanlının hayrına olan her şeyde gerekli desteği verecekler. Ama bizim kontrol ve muhalefet hakkımız saklı kalmak suretiyle desteğimiz sürecek. Hizmet zamanı. 143 bin nüfuslu Elbistan’ın ciddi sorunları var. Seçilen bu ekibin bu sorunların altından kalkacağına inanıyoruz.  Her zaman iyinin yanında olduk. 11 kişilik meclis üyesi grubumuz her zaman desteğini verecektir. Tüm Elbistan’a hayırlı uğurlu olsun” değerlendirmesini yaptı.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI