Bugun...



Nişan BİTTİ! Karantina GELDİ!

Coşkulu ve Mutlu Nişan Töreni Karantinaya Mal Oldu

facebook-paylas
Tarih: 15-05-2020 02:46

Nişan BİTTİ! Karantina GELDİ!

Nişan merasiminden bulaşan koronavirüs nedeniyle karantina altına alınan Afşin’e bağlı Hüyüklü Köyünde bilanço daha da ağırlaşmaya başladı. Mutlu ve coşkulu nişan töreninin bedeli oldukça ağır oldu.

Nişan merasiminin ardından bulaşı sebebiyle karantina tedbirleri uygulanan Afşin’e bağlı Hüyüklü Köyünde bilanço ağırlaşmaya başladı. Afşin Hıfzıssıhha Kurulunun 8 Mayıs 2020 tarihinde aldığı kararla karantina tedbirleri uygulanmaya başlanılan Hüyüklü Mahallesi'nde pozitif vaka sayısı hızla artmaya devam ediyor.

Akrabalar arasında yapılan nişan merasimin ardından ilk önce 4 daha sonra 3 kişide korona virüs görülmesiyle karantinaya alınan Hüyüklü Köyünde vaka sayısının 50'ye ulaştığı öğrenildi. Nişan merasimin yapıldığı Afşinbey Mahallesi Boşnak Küme Evlerindeki üç ev de Afşin Hıfzıssıhha Kurulunun bugün aldığı kararla karantinaya alındı.

Jandarmanın bütün giriş-çıkışları kapattığı Hüyüklü Mahallesi ve Boşnak küme evleri bölgesinde filyasyon ekiplerinin test çalışması sürüyor. Testleri pozitif çıkan ve korona virüs şüphesi taşıyan kişilerin tedavileri Elbistan Devlet Hastanesinde devam ediyor.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI