Bugun...



Elbistan’da Ter Temiz Bayram

Elbistan Belediyesi’nden Kapsamlı Bayram Temizliği

facebook-paylas
Tarih: 20-05-2021 22:15

Elbistan’da Ter Temiz Bayram

Elbistan Belediyesi’nce Ramazan Bayramı öncesi hummalı bir çalışma sürdürdü. Bu kapsamda cadde ve sokaklar yıkanarak adeta bayram temizliği gerçekleşti.

Elbistan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün sürdürdüğü çalışmalar ile şehirdeki kaldırımlar, yollar ve ara sokaklar tamamen yıkandı. Temizlik çalışmalarının startını Ahmet Karacabey Caddesinden veren ekipler, caddeleri ile güzergâh üzerindeki kaldırımları yıkadıktan sonra ara sokakları da tazyikli su ile ter temiz etti.

Yıkama çalışmaları hakkında Elbistan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Ramazan Bayramı öncesi ilçemiz genelinde cadde ve sokaklarda yıkama çalışmalarını tamamladık. Sokağa çıkma kısıtlamasını da fırsata çevirmek istedik. İlk olarak Ahmet Karacabey Caddesinden başlayan çalışmamız, Dulkadiroğlu Caddesi, Malatya Caddesi, Azerbaycan Caddesi ve Maraş Caddesi’nde devam etti. Bu caddeler üzerindeki kaldırımları yıkandıktan sonra ara sokakları da tazyikli su ile yıkandı. İlaçlama esnasında doğaya zarar vermemek adına dezenfeksiyon ilaçları ve sıvı sabun kullandık. Adeta Elbistan’ımızı bayram temizliği edasında temizledik.” ifadelerine yer verildi.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI