Bugun...



Şehitler Dualarla Yâd Edildi

Özdoğan ve Kul Aileleri Şehitleri Adına Mevlit Okutup İftar Daveti Verdi

facebook-paylas
Tarih: 26-04-2022 14:05

Şehitler Dualarla Yâd Edildi

Elbistanlı şehitler Kemal Özdoğan ve Hüseyin Emre Kul, şahadet yıldönümlerinde, iftar verilip Mevlid-i Şerif ve dualarla yâd edildiler.

24 Nisan 2012’de Bingöl’ün Genç ilçesi kırsalında PKK’lı teröristlerce şehit edilen uzman çavuş Kemal Özdoğan için şahadetinin 10.yıl dönümünde ve Kars'ın Kağızman ilçesinde, arazi arama tarama faaliyeti sırasında PKK’lı hainlerce tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu 25 Nisan 2017’de şehit düşen uzman çavuş Hüseyin Emre Kul şahadetinin 5.yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Programa, Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, Elbistan Müftüsü Hacı Mustafa Kılınç, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş, İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanı Hüseyin Gül, şehit yakınları, gaziler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Mevlid-i Şerif ve iftar yemeğinin ardından Elbistan Müftüsü Hacı Mustafa Kılınç, Özdoğan ve Kul’la birlikte tüm şehitler için dua etti.

Programda konuşan Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğildiklerini söyledi. Kaymakam Demir, vatanı uğruna seve seve canından geçen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de şifa diledi.

Aynı zamanda şehit Hüseyin Emre Kul’un babası olan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ragıp Kul ve şehit babası İsa Özdoğan da; pandemi nedeniyle geçtiğimiz 2 yıldır anma programı gerçekleştiremediklerini belirttiler.

Tüm katılımcılara teşekkür eden Kul ve Özdoğan  “Şehitlerimiz Kemal Özdoğan ve Hüseyin Emre Kul’un şahadet yıl dönümü dolayısıyla düzenlediğimiz anma programında bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI