Bugun...



Final Okullarına Cambridge’den Onay

Yabancı dile büyük önem veren Final Okulları, öğrencilere dil eğitimini 4 başarılı seçenekle sunmaya devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:01

Final Okullarına Cambridge’den Onay

Yabancı dile büyük önem veren Final Okulları, öğrencilere dil eğitimini 4 başarılı seçenekle sunmaya devam ediyor. Öğrenciler yıl içerisinde İngilizceyi Reading (okuma), Writing (yazma), Listening (dinleme) ve Speaking (konuşma) ile öğreniyor. Gerçekleştyirilen bu başarının ardından Final Okullarına Cambridge Üniversitesinden onay geldi. Başarı bu onayla taçlandı.

                Elbistan Final Okulları İlkokul ve Ortaokul Müdürü Enver Koç, yapılan başarılı çalışmalar ve elde edilen üst düzey başarıların onayla taçlanması hakkında şu bilgileri verdi:

                “Öğrencilerin almış oldukları İngilizce eğitimini belgelendirmek ve geri dönüş almak adına Yabancı Dil Zümresi sene sonunda Cambridge sınavlarını uyguluyor. 3. sınıftan 11. sınıfa kadar öğrenciler seviyelerine göre Starters-Movers-Flyers-Ket-Pet düzeylerinde sınavlara giriyorlar. Bu sınavlar sonucundaki başarılarını, Cambridge üniversitesinden gelen sertifikalarla belgelendiriyorlar.

Elbistan Final Okulları geleneksel hale getirdiği Cambridge ESOL sınavlarının 3.sini 24 Mayıs 2014 tarihinde yaptı. Elbistan Final İlkokul-Ortaokul öğrencileri ve velilerinin sabırsızlıkla beklediği sınav sonuçları açıklandı. Katılan 51 öğrencinin 51'i Reading(okuma), Writing (yazma), Listening (dinleme) ve Speaking (konuşma) sınavlarını başarı ile tamamladılar. Öğrencilere sertifikaları okul idaresi ve Yabancı Dil Zümresinin düzenlemiş olduğu törenle takdim edildi.

Hem yaşam hem sınav başarısı yolunda ilerleyen final okulları dil öğretimine önem vermektedir. İngilizce eğitimde ki başarılarımız her geçen yıl artarak devam etmektedir. İngilizce eğitimi ücretsiz olarak öğrencilerimize hafta içi akşam etütleri ve hafta sonu ek çalışmalarla desteklenmektedir.

Başarıyı elde etmede emek harcayan öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, velilerimizi tebrik ediyorum. Emeği geçen herkesi teşekkür ediyorum.”

 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI