Bugun...



“Şehitlerimizi İsimleriyle Yaşatalım”

1980 yılında sağ-sol çatışmalarında Elbistan’da 16 yaşında hayatını kaybeden Emrullah Türkdağlı, Elbistan Ülkü Ocakları tarafından gerçekleştirilen organize ile mezarı başında dualarla anıldı.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 19:57

“Şehitlerimizi İsimleriyle Yaşatalım”

1980 yılında sağ-sol çatışmalarında Elbistan’da 16 yaşında hayatını kaybeden Emrullah Türkdağlı, Elbistan Ülkü Ocakları tarafından gerçekleştirilen organize ile mezarı başında dualarla anıldı. Ülkücü gençlerin yoğun katılım gerçekleştirdiği anma programında gençlere seslenen Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, “Şehitlerimizi isimleriyle yaşatalım” dedi.

                Elbistan Hocazade Mezarlığında Elbistan Ülkü Ocakları tarafından organize edilen Merhum Ülkücü Emrullah Türkdağlı’nın 34. ölüm yıldönümü anma programına kardeşleri Mustafa Türkdağlı, Adnan Türkdağlı ve adının verildiği yeğeni Emrullah Türkdağlı katıldı. 22 Şubat 1980 yılında yaşanan çatışmada hayatını kaybeden Emrullah Türkdağlı, ülkücü gençler tarafından dualarla ve rahmetle anıldı.

                Emrullah Türkdağlı’nın ölümünün 34. yıldönümünde mezarı başında dualarla anma programında ülkücü gençlere hitap eden Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, “Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet, dua ve şükranla anıyoruz. Bu vatana uğruna hayatlarını kaybeden kardeşlerimizin mekânları Cennet olsun. Bizler ülkücüler olarak onları minnetle yâd ederek, bizlere bıraktıkları emanete sahip çıkmalıyız. Tüm şehitlerimizi isimlerini vererek yaşatmalıyız. Ancak her zaman soğukkanlı ve sağduyu içinde olmalıyız. Liderlerimizin ve büyüklerimizin tavsiyeleri ile tahriklere kapılmamalıyız” dedi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI