Bugun...



Barodan Geleneksel Güzellik

Elbistan Barosu Tatlı Bir Paylaşıma Daha İmza Attı

facebook-paylas
Tarih: 04-10-2018 11:19

Barodan Geleneksel Güzellik

Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilciliği tatlı bir paylaşıma daha imza attı. Baro tarafından gerçekleşen tatlı paylaşımında 1000 kişilik aşure ağızlarda tat gönüllerde huzur oldu. Organizeye ev sahipliği yapan Elbistan Baro Temsilcisi Av. İnan Kesen, “Aşure Günü birliğin, beraberliğin ve paylaşımın bir ifadesidir” dedi.

Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilciliği, Muharrem ayı nedeniyle Elbistan Adliyesi önünde aşure ikramında bulundu. Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilciliği tarafından hazırlatılan 1000 kişilik aşure, Elbistan Adliyesi önünde hakim ve savcılar, avukatlar, adliye ve hükümet konağı çalışanları ile vatandaşlara ikram edildi.

Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Feryat Sorkut, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yusuf Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık’ın da katıldığı aşure dağıtımında, aşure ağızlarda tat gönüllerde ise paylaşım güzelliği yaşanmasına vesile oldu.

Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilcisi Av. İnan Kesen, gerçekleşen geleneksel organize hakkında yaptığı değerlendirmede birliğe, beraberliğe ve paylaşıma dikkat çekti. Kesen, aşurenin de birliğin ve beraberliğin simgesi olduğunu vurguladı. Geleneksel hale getirdikleri aşure ikramını, bu yıl da aksatmadan sürdürdüklerini ifade eden Kesen, Muharrem ayının manevi nemine dikkat çekerek Baro olarak hazırlattıkları aşureyi tüm adliye ve hükümet konağı personeli ile vatandaşlara ikram etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Kesen, aşure ikramına katılan herkese teşekkür etti. 




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI