Bugun...



“Tek Amaç Üretimi Engellemek”

CHP Elbistan İlçe Başkanı Arslan Pancar Üreticilerinin Derdine Sahip Çıktı

facebook-paylas
Tarih: 23-11-2018 00:15

“Tek Amaç Üretimi Engellemek”

CHP Elbistan İlçe Başkanı Av. Tayfun Barış Arslan, son günlerde Elbistan pancar üreticilerinin içinde bulundukları sıkıntıya dikkat çekerek üreticinin yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti. Başkan Arslan, pancar üreticilerine seslenerek, “Zihniyetin tek amacı pancar üretimini engellemek” dedi.

CHP Elbistan İlçe Başkanı Av. Tayfun Barış Arslan, Elbistan’da çiftçilerin şekerpancarı ile ilgili olarak yaşadıkları büyük zorluklara ve şok sıkıntılara dikkat çekerek, üretici çiftçilere ve kamuoyuna açıklamalarda bulundu. Başkan Arslan yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

ÖZTUNÇ PANCAR ÜRETİCİSİ ÇİFTÇİNİN ZARARININ ÖDENMESİNİ TALEP ETTİ

“Milletvekilimiz Sayın Ali Öztunç, parlamentoda sesiniz olmaya devam ediyor ve 19 Kasım 2018 tarihinde TBMM’de yaptığı basın açıklamasında çiftçinin kar altında kalan pancarları sebebi ile zararının ya hükümet ya da fabrika sahipleri tarafından giderilmesini talep etmiştir.

ÖZTUNÇ’UN HAK SAVUNUCULUĞU ENGELLENMEYE ÇALIŞILIYOR

Kahramanmaraş’ın sadece CHP milletvekili yok değerli Elbistanlılar, sizin oylarınızla seçilen iktidarın 6 milletvekili maalesef sorunlarınızı dile getirip çözüm sunmadıkları gibi Sayın Ali Öztunç’un da sizin haklarınızı savunmasını engellemeye çalışmaktadırlar.

ZİHNİYETİN TEK AMACI PANCAR ÜRETİMİNİ ENGELLEMEK

Şekerpancarını tarlada kara kışa teslim eden bu zihniyetin tek bir amacı var o da sizlerin şekerpancarı üretiminizi engellemek. Bu sayede Şeker Fabrikasının değerli arazisini satıp kar elde etmektir. Çünkü üretici, işçi, çiftçi ne iktidarın ne de özelleştirilen Şeker Fabrikasının sahiplerinin umurunda değil.

ÇİFTÇİNİN DERDİ GEÇİM ONLARIN DERDİ SEÇİM

Değerli Elbistanlılar sizin derdiniz, buğdayın, arpanın, mısırın, taban fiyatı, sizin derdiniz mazot, gübre, sizin derdiniz tarlada kalan şeker pancarı, sizin derdiniz temiz hava, temiz su, temiz Ceyhan kısacası sizin derdiniz Elbistan sizin derdiniz geçim onların derdi maalesef seçim.

ÖZTUNÇ BÖLGE HALKININ SESİ OLMAKTADIR

Kahramanmaraş’ın parlamentoda 8 milletvekilinden sadece biri olan Sayın Ali Öztunç Elbistan işçisinin, çiftçisinin, esnafının, emeklisinin, emekçisinin velhasıl yöre halkının sorunlarıyla ilgilenmekte, sizlerin sesi olmaktadır. Diğer vekiller ise maalesef sizleri ve sizlere verdikleri sözleri unutmuşlar. CHP’nin ne yerel de ki yöneticileri olarak bizler ne de milletvekilimiz sizleri unutmaz, çünkü bizim derdimiz de sizler gibi Elbistan. Değerli Elbistanlılar, yaklaşan yerel seçimlerde sizler için çalışan, sizlerin sesi olan, sizleri düşünen, sizler için mücadele eden CHP’nin Belediye Başkan adayını destekleyeceğinize inancım tamdır.”

 




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI