Bugun...



“Asfalt Atağımız Devam Ediyor”

Elbistan Belediye Başkan Vekili Tıraş

facebook-paylas
Tarih: 25-03-2019 12:40

“Asfalt Atağımız Devam Ediyor”

Elbistan Belediyesi’nin havaların ısınmasıyla birlikte başlattığı sıcak karışım asfalt çalışmaları, merkez ve kırsal mahallelerin yanı sıra ana caddelerde de sürüyor. Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, çalışmalarla ilgili olarak, “Sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Belediyesi’nin havaların ısınmasıyla birlikte başlattığı sıcak karışım asfalt çalışmaları, merkez ve kırsal mahallelerin yanı sıra ana caddelerde de sürüyor. İlçenin özellikle doğalgaz çalışmaları sonrasında bozulan cadde ve sokakları başta olmak üzere belirlenen program dahilinde sıcak asfalt çalışması yapıldığını dile getiren AK Parti Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, çalışmalar ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

“Allah’a şükür, ilçemizin birçok noktasında hummalı bir asfalt çalışmamız var. Merkezde birçok caddemizin sıcak asfaltını yaptık. Kırsal mahallelerimizde de sıcak asfalt yapıyoruz. Hava şartlarının da iyileşmesi ile birlikte Elbistan Belediyesi olarak asfaltlama hizmeti konusunda büyük bir atağa kalkmış bulunuyoruz. Bütün mahallelerimizin eksikliklerini yerinde tespit etmiş durumdayız ve çok hassas bir şekilde çalışarak hepsini de çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Ekiplerimiz, Cumhuriyet Caddesi’nin sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına açtı. Şehrimizi güzelleştirme ve yaşam kalitesini yükseltme adına yaptığımız bu hizmetleri takdirle karşılayan hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah, hava şartları doğrultusunda da şehrimize asfalt ve diğer üst yapı hizmetleri noktasında katkı sunmaya tüm gücümüzle devam edeceğiz.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI