Bugun...



“Kredi Limitimiz 90 Milyon TL’ye Ulaştı”

Esnaflarla Gönül Bağını Sağlamlaştıran Başkan General Başarıyı Özetledi

facebook-paylas
Tarih: 02-03-2021 21:31

“Kredi Limitimiz 90 Milyon TL’ye Ulaştı”

Elbistan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cuma General, görev süresi boyunca esnaf ve sanatkârlarla kurdukları gönül bağını daha da sağlamlaştırmak istediklerini söyledi. Başkan General, “20 yılda 400 Bin TL olan limitimizi 90 Milyon TL’ye ulaştırdık” dedi.

Elbistan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cuma General, seçimli olağan genel kurul ile ilgili olarak çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

SICAK VE SAMİMİ ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Bir yandan aralıksız olarak esnaf ziyaretlerini sürdüren Başkan General, diğer yandan da seçim çalışmaları kapsamında kendisine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla sıcak ve samimi sohbetlerde bulunuyor.

“ENAFLARIMIZLA DAİMA GÖNÜL BAĞI İÇİNDE OLDUK”

Elbistan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cuma General, göreve ilk başladığı günden itibaren esnaf ve sanatkârlarla daima gönül bağı ile bağlı olduklarını ifade etti. Yeni dönemde de bu bağı daha da güçlendirme gayretinde olacaklarını dile getiren Başkan General, kooperatifin 2000-2021 yılları arasında büyümesinin de esnafı bir aile şeklinde görmelerini sağladığını kaydetti.

“400 BİN TL OLAN LİMİTİMİZ 90 MİLYON TL’YE ULAŞTI”

2000 yılında kooperatifin Elbistan için 400 bin TL olan kredi limitini, 90 Milyon TL limitine ulaştırarak, esnafın işini büyütmesi ya da finansman sıkıntısını çözmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ve yaptıklarını ifade eden Başkan General, son ziyaret ve çalışmalar hakkında şunları söyledi:

“Kooperatifimizin görevi bellidir. Kredi ihtiyacı olan esnafımız düşük faizli ve uzun vadeli finansmana kooperatifimiz kefaletiyle ulaşır. Burada asıl olan esnafımızın en kısa sürede çözülmesidir. Esnafın derdi ile dertlenmek ve sıkıntısını tam da ihtiyacı olduğu anda çözmek de gönülle olur. Esnafımız, kooperatifimizin kapısını her çaldığında derdine derman olmak için elinde gelen gayreti göstereceğinin bilincindedir. Esnafın güvendiği bir yöntem anlayışı ile 20 yılda geldiğimiz nokta ortadadır. 20 yıl önce 400 Bin TL olan kredi limitimiz bugün 90 Milyon TL’ye ulaşmıştır. Ocak-Şubat Döneminde bile 140 esnafımızın kredi talebini yerine getirdik. Bugüne kadar da 25 binden fazla kredi verdik.

“ESNAFIN AYAKTA KALMASI İÇİN BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”

Üreten, ticaret yapan esnafımızın aynı zamanda tüketicidir. Biz, hemen her fırsatta esnaflarımızın alışverişlerini ve ticaretlerini mümkün olduğu müddetçe yerel esnafımızdan yapmaları yönünde hatırlatmalarda bulunuyoruz. İçinden geçtiğimiz bu süreçte bu çağrımız daha çok anlam kazanmış durumda, Esnafın ayakta kalması için birlik ve berberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Tüm esnaflarımıza, alışverişlerine yerel esnaflarımızı tercih etmeleri çağrısını bir kez daha yineliyoruz.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI