Bugun...



Elbistan Belediyesi Kurban’a Emanet

Sembolik Başkan Sena Kurban Başkanlık Makamında

facebook-paylas
Tarih: 23-04-2021 22:44

Elbistan Belediyesi Kurban’a Emanet

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Elbistan Belediye Başkanlığı görevini Sema Kurban üstlendi. Sembolik devir teslim töreninde Başkan Vekili Ali Demir, makamını 4. sınıf öğrencisi Sema Kurban’a teslim etti.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Dünya’da bir ilke imza atarak, geleceğin teminatı çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde gerçekleşen etkinlikte, Şehit Kemal Özdoğan İlköğretim Okulu 4 Sınıf Öğrencisi Sena Kurban Elbistan Belediye Başkanlığı görevini üstlendi.

Ulusal Egemenliğin ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101. gurur yıldönümünde, Şehit Kemal Özdoğan İlköğretim Okulu idarecileri ve öğretmenleri ile Elbistan Belediyesine gelen Sena Kurban, Elbistan Belediye Başkanlığı görevini Belediye Başkan Vekili Ali Demir’den teslim aldı.

Elbistan Belediye Başkalığı görevini sembolikte olsa üstlenen Öğrenci Başkan Sena Kurban, devir teslim töreninde oldukça heyecanlı olduğu gözlendi. Makamına geçen Başkan Kurban, Başkan Vekili Ali Demir’den çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgiler aldı, yapılacak hizmetler ve projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Renkli görüntülerin sergilendiği törende günün anısına Belediye Başkan Vekili Ali Demir, Öğrenci Başkan Sena Kurban’a hediye takdim etti ve güzel anı günün anlam ve önemine yakışan değerde hatıra fotoğrafı ile gelecek anılara taşındı.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI