Bugun...



Vali Coşkun’dan 1 Günde Devriâlem

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kuzey İlçelerini kapsayan

facebook-paylas
Tarih: 02-06-2021 00:03

Vali Coşkun’dan 1 Günde Devriâlem

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kuzey İlçelerini kapsayan program çerçevesinde Elbistan’ı ziyaret ederek yerinde bir dizi görüşmeler ve incelemelerde bulundu. Vali Coşkun’u ziyaret başlangıcında Kaymakamı Demir, Belediye Başkanı Gürbüz, Garnizon Komutanı Bnb. Sert ve Emniyet Müdürü Kıvrak karşıladı.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Elbistan ziyaretinin başlangıcında Elbistan Şehir Müzesi girişinde; Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, Belediye Başkanı Faruk Gürbüz, Garnizon Komutanı Bnb. Sinan Sert, İlçe Emniyet Müdürü İhsan Kıvrak ve Şehir Müzesi Müdürü Hulusi Ünsal tarafından karşılandı.

Vali Özkan'a, Elbistan Şehir Müzesinin açılmasıyla ilgili son hazırlıklar ve müzedeki eserlere ilişkin bilgi verildi. Vali Coşkun, müzedeki salonları ve sergilenen eserleri inceledi. İnceleme sonrasında kısa bir değerlendirme yapan Vali Coşkun, Elbistan şehir Müzesi’nin açılmasıyla ilgili son aşamaya gelindiğini belirtti.

Vali Ömer Faruk Coşkun, Şehir Müzesindeki incelemelerinin ardından daha sonraki durağı olan Elbistan Adliyesine geçti. Vali Coşkun, burada da Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı’nın misafiri oldu. Elbistan Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Orhan Gündoğdu’nun da eşliğinde Elbistan Adliyesinde incelemelerde bulunan Vali Coşkun, Başsavcı Ormancı'dan da çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Başsavcı Ormancı, Vali Coşkun’a ziyaretin anısına tablo hediye etti.

Vali Coşkun'un ilçedeki ziyaret programı kapsamındaki son durağı Ceyhan Nehrinin çıkış merkezi olan Pınarbaşı Kaynağı ve mesire alanı oldu. Vali Coşkun, Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’den Kaynarca rekreasyon projesi, Pınarbaşı’ndaki çalışmalar ve diğer hizmetlere ilişkin bilgi aldı. Vali Coşkun, Mükrime Hatun Kültür Evi’nde sonlandırdığı programda Elbistan Kaymakamı Özkan Demir ve Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’le şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini görüştü. Burada Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Vali Coşkun’a el dokuma kilim hediye etti.

Vali Coşkun, misafirperverliklerinden dolayı Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ve Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı’ya teşekkür etti.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI