![]() |
Tweet |
Elbistan, Afşin ve bölgesinde geçtiğimiz hafta sonu etkili olan şiddetli fırtına evlerin çatısını sökerek metrelerce uzağa uçurdu. Afeti andıran şiddetli fırtına korku yaratırken sağlam denilen çatılar kağıt gibi uçtu gitti.
Şiddetli rüzgar bazı evlerin çatısını uçurdu. Bölgede sabah saatleri itibariyle etkili olmaya başlayan rüzgâr bazı evlerin çatılarına zarar verdi. Afşin ilçesine bağlı Büyüksevin Mahallesi'nde etkili olan şiddetli rüzgâr, iki evin çatısını sökerek metrelerce uzağa savurdu.
Evlerin çatısının üzerinde bulunan ısı paneli ise paramparça oldu. Evinin çatısı tamamen zarar gören vatandaşlar neye uğradıklarını şaşırdı.
Büyüksevin Mahallesinde etkili olan rüzgar, elektrik ve telefon direklerine de zarar verdi. Rüzgardan bazı vatandaşın evinde hasar oluştu. Çatıların uçtuğu olayda, bir otomobilde zarar görürken can kaybı yaşanmaması teselli oldu.