Bugun...



HOŞ GELDİNİZ HOCAM

Elbistan'a 5 Yeni Doktor Atandı

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:18

HOŞ GELDİNİZ HOCAM

Elbistan Devlet Hastanesi'ne atanan 5 yeni doktor görevine başladı. Atanaması yapılan branşlar arasında bir Cildiye Uzmanı, bir Çocuk Sağlığı Uzmanı, iki Psikiyatri Uzmanı ve birde Nöroloji uzmanı yer alıyor.

Elbistan Devlet Hastanesi'nde doktor kadrosu genişledi. Son yapılan atama ile birlikte 5 doktor daha ilçede görevine başladı.

Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimi Akif Türk, yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

"Yeni yapıulan atamalarla birlikte 5 uzman arkadaşımız daha ekimizi katıldı. Yeni arkadaşlarımızın göreve başlamasıyla birlikte hastanemizdeki uzman doktor sayısı 64 kişiye ulaştı. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte bizim belirlediğimiz bazı hedeflerimiz vardı. Onları hayata geçirmeye çalışacağız. Hastanemizde taoplam 3 psikiyatri uzmanımız oldu. Bu arkadaşlarımızdan bir tanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde hastalarımıza hizmet verecek. Diğer doktor arkadaşlarımızda poliklinik hizmetinin yanı sıra yeni kuracağımız açık psikiyatri servisinde yani yataklı servisimizde ilçemizde ilk olarak psikiyatri hastalarını yatırıp tedavi etmeye başlayacağız. Bundan sonra ki hedefimiz kapalı bir psikiyatri servisi açmanın peşinde koşacağız. Onu da açtığımızda psikiyatri hastalarımızı ilçemizde tedavi etmeyi düşünüyoruz. Psikiyatri hastalarının dış sevklerinin de önüne geçmiş olacağız.”

Cildiye servisinde tek doktorla hizmet verildiğini anlatan Başhekim Türk, değerlendirmelerini devamında ise,

“Cildiye servisimizdeki doktor sayısı yeni atamayla birlikte ikiye çıktı. Cildiye servisindeki yoğunlukta azalacak. Hastanemizde iki uzman doktor olduğu için estetik polikliniği açmayı planlıyoruz. Elbistan halkına estetik polikliniğini de açarak hizmet vermeyi amaçlıyoruz.

Nöroloji servisinde görev yapan doktor sayısı insanlara hizmet etme noktasında yetersiz kalıyordu. Yeni görevine başlayan doktor arkadaşımızda hastalarına elinden gelen en güzel hizmeti sunacaktır. Çocuk Sağlığı Uzmanımızda göreve başladı. Daha önce açılışını yaptığımız 2. basamak yeni doğan vardı. Buradaki doktorlarımız 24 saat görev yapmaktadır. Bundan sonra daha da kaliteli bir şekilde çocuklarımızın sağlığı için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Devlet Hastanesi Başhekimi Akif Türk, önümüzdeki atama döneminde Çocuk Cerrahisi, Kardiyovasküler cerrahi, Plastik cerrahi bölümlerindeki personel eksikliğini tamamladıklarında branş olarak bir eksiklerinin kalmadığını ifade etti.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI