Bugun...



Loris’ten Parfüm Dünyasına Davet

Dünyada 20 ülkede 320 mağazası ile hizmet veren Loris Parfüm, sizleri sıra dışı parfüm dünyasına davet ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:18

Loris’ten Parfüm Dünyasına Davet

Dünyada 20 ülkede 320 mağazası ile hizmet veren Loris Parfüm, sizleri sıra dışı parfüm dünyasına davet ediyor. Elbistan Proma AVM de giriş katta hizmet vermeye başlayan Loris Farfüm’ün Mağaza Sorumlusu Seyit Ahmet Güner, “600 çeşit bay ve bayan parfümü ile koku dünyasını fethetmek isteyenleri bekliyoruz” dedi.

Loris Parfüm Proma AVM Mağazası Sorumlusu Seyit Ahmet Güner, sadece parfüm değil bay ve bayanların yaşamına dair en güzel seçenekleri müşterilerine sunduklarını ifade ederek, yaptığı bilgilendirmede şunları söyledi:

“Dünyada 20 ülkede 320 mağazamız ile hizmet vermekteyiz. 600 çeşit bay-bayan parfüm, deodorant-rollon, oda kokuları, özel kolonyalar, araba kokuları, duş jelleri, vücut spreyi-vücut kremleri, çocuklara özel parfüm çeşitlerimiz arasındadır. Tüm ürünlerimiz Sağlık Bakanlığı onaylıdır.

Başlıca kalite belgelerimiz olarak; PNP (AB Onay Bildirisi), ISO22716 GMP (İyi Üretim Sertifikası), ISO 9001(Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası), ISO14001 (Çevre Yönetim Sertifikası), OHSAS 18001(İş Sağlığı ve Güvenlik Sertifikası), DERMOTOLOJİK ONAY (Cilde zarar vermez), TOKSİT ONAY (sağlığa uygun), PATOLOJİK ONAY (laboratuar testleri yapılmış), •              HELAL SERTİFİKASI (İslami koşullara göre üretilmiş ve onaylanmış) bulunmaktadır. Aynı zamanda ANADOLU KAİTE ZİRVESİ 2018 ''ÜSTÜN KALİTE ROZETİ”ne sahibiz.

Mağaza olarak vizyonumuz; kullanıcı mutluluğunu sağlamak, kolay ulaşılabilir kaliteli ürünleri yüksek hizmet anlayışı ile uygun fiyata sunmak. Loris Parfüm Elbistan mağazası olarak en değerli sermayemizin “'Kullanıcılarımızın Memnuniyeti” 'olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle tüm kullanıcılarımızın beklentilerini, taleplerini ve önerilerini hızlı bir şekilde karşılayarak müşteri memnuniyeti ilkesi ile hizmet vermekteyiz. Parfüm Dünyası Loris Mağazamıza tüm Elbistan ve bölge halkını davet ediyoruz.”







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI