Bugun...



BEKİR İnşaat & Elektrik’ten Paylaşım Güzelliği

BEKİR İnşaat ve Elektrik Ltd. Şti. Geleneksel Güzelliğe Bir Kez Daha İmza Attı

facebook-paylas
Tarih: 30-05-2019 02:47

BEKİR İnşaat & Elektrik’ten Paylaşım Güzelliği

Enerji sektöründe saygın ve güçlü bir konuma sahip olan ve önde gelen kurumlar arasında yer alan BEKİR İnşaat ve Elektrik Ltd. Şti. her yıl geleneksel olarak organize ettiği iftar buluşmaları zincirine bir halka daha ekledi. Organizeye olağanüstü katılım gerçekleşirken, firmanın hizmet verdiği kurum yetkilileri ile bilgi alışverişinde bulunuldu.

                BEKİR İnşaat ve Elektrik Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Keskinbıçak, Şirket Sorumlusu İdris Keskinbıçak ve üst düzey kurmaylarının ev sahipliği yaptığı geleneksel iftar buluşması, yoğun ilgiyle karşılandı. BEKİR İnşaat ve Elektrik Ltd. Şti. tarafından gerçekleşen kapsamlı ve anlamlı buluşmaya AKEDAŞ ve firma bünyesinde yer alan yetkililer, mühendisler, teknisyenler ve personel yer aldı.

                Elbistan ve bölgesinde geçen yıldan itibaren yoğun bir şekilde başlayan sektör çalışmaları ile birlikte önemi bir ke daha ön plana çıkan BEKİR İnşaat ve Elektrik Ltd. Şti. geleneksel iftar buluşması ile bünyesinde yer alan personel, AKEDAŞ yetkilileri arıza servisi çalışanları tarafından takdirler karşılandı.

                    BEKİR İnşaat ve Elektrik Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Keskinbıçak, kapsamlı buluşma organize hakkında yaptığı değerlendirmelerde, “Geleneksel buluşmamızın bir yenisi daha gerçekleştirdik. Sektörde yer alan değerli ve saygın arkadaşlarımızla ve yetkililer ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Tüm davetlilerimize katılımlarından ve güzel bir buluşmada yer almalarından dolayı herkese içtenlikle teşekkür ederim” sözleriyle duygularını dile getirdi.

                BEKİR İnşaat ve Elektrik Ltd. Şti. Sorumlusu İdris Keskinbıçak ise anlamlı bir organizeyi bir kez daha hayata geçirmenin mutluluğu ve manevi hazzı içinde olduklarını kaydederek, tüm davetlilere teşekkür ederek, BEKİR İnşaat ve Elektrik Ltd. Şti. ile mesleki paylaşımlarından dolayı memnuniyetini ifade etti.

                Program sonunda tüm davetliler güzel ve anlamlı bir organizeyi gerçekleştiren BEKİR İnşaat ve Elektrik Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Keskinbıçak’a ve Firma Sorumlusu İdris Keskinbıçak’a teşekkür ederek, programdan memnuniyetle ayrıldılar.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI