Bugun...



DİKKAT! Maskeli Yaşam Başlıyor

Elbistan Kaymakamlığı Halka Duyurdu

facebook-paylas
Tarih: 16-05-2020 00:23

DİKKAT! Maskeli Yaşam Başlıyor

Elbistan Kaymakamlığı, yayınladığı duyuru ile Cumartesi gününden itibaren dışarı çıkan her vatandaşa maske takma zorunluluğu getirildiğini bildirdi.

                Elbistan Kaymakamlığı, ilçede sokağa çıkan tüm vatandaşlar için Cumartesi gününden geçerli olmak üzere maske takma zorunluluğu getirildiğini duyurdu. Yeni tip kornavirüse (Kovid-19) karşı mücadelede sosyal mesafe kuralıyla birlikte en önemli tedbir uygulamalarından biri olarak öne çıkan maske kullanımı, Elbistan’da zorunlu hale getirildi. Kahramanmaraş İl Hıfzıssıhha Kurulu, sokağa maskesiz çıkmayı yasakladı.

İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun aldığı bu önemli karar, Elbistan Kaymakamlığı’nca kamuoyu ile paylaşıldı. Açıklamada, vatandaşların cezai müeyyide ile karşı karşıya kalmamaları için mutlaka maske takmaları gerektiğinin altı çizildi.

Elbistan halkına yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“İl Hıfzıssıhha Kurul Kararıyla; 16 Mayıs 2020 Cumartesi tarihinden itibaren ilçemiz genelinde maske takma zorunluluğu getirilmiştir. Vatandaşlarımızın cezai müeyyidelerle karşılaşmaması bakımından, maske takma zorunluluğuna riayet etmeleri önemle rica olunur.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI