![]() |
Tweet |
MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci’nin de yer aldığı köy ve mahalle katılım buluşmasında alanı dolduran büyük kalabalığa seslenerek, Elbistan Belediye Başkanı Av. Durmuş Küçük’e yönelik eleştirilerde bulundu. Paksoy konuşmasında belediye mülk ve arazilerinin satılmasına ilişkin, “Elbistan halkına söz veriyorum. 30 Martta geldiğimde İtfaiye, Mezarlık, Belediye Evleri ve Cela Garajı arazilerinin hesabını soracağım” dedi.
Köy ve mahalle katılımlarının gerçekleştiği ve büyük coşkunun yaşandığı mitingde ilk konuşmayı MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Tahir Akgemci yaptı. MHP ve Abdullah Paksoy’a verilen desteğin olağanüstü coşkuyu yansıttığını dile getiren Akgemci, yaşanan coşkunun inanılmazlığına işaret ederek, “Seçim havası görmek isteyen, MHP’nin coşkusunu ve yükselişini görmek isteyen Elbistan’a gelsin, buraya gelsin” dedi.
Daha sonra yoğun kalabalığa seslenen MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, yaptığı konuşmada Belediye Başkanı ve AK Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Küçük’ün hizmetlerine ve projelerine ilişkin sert açıklamalarda bulundu. Paksoy şunları söyledi:
“Vallahi şu inanılmaz kalabalığı görünce inanın benimde psikolojim bozuldu. Yeşile hayır demek için toplanan şu büyük kalabalığa elbette moral bozulur. Bizim Kadın Kollarımızı konuşuyorlar. Yapılan toplantıları gelsinler de görsünler. Karaelbistan’da yaşanan coşkuyu gelsinler de görsünler. Bize bunları söyleyenlere soruyorum. Şu ana kadar kaç ilçe başkanın yanında? Belde belediye başkanların nerede? Belde belediye başkanları seni destekliyor mu? Hayır. Meydanlardan kaçacaksın. Seni Makedonya’ya kadar kovalayacağım.
Sizlere namus sözü veriyorum. 30 Martta görece geldiğimde hesap soracağım. Bu mallar millete emanet. İtfaiye, Mezarlık, Belediye Evleri ve Cela Garajı arazilerinin hesabını soracağım. 300 Km asfalt yaptım diyorsun. Orhan Gazi’de yok, Saraykent-Yunus Emre’de yok. Sen kimi kandırıyorsun?”
Paksoy, buluşmalarında büyük katılımın ve yoğun coşkunun yaşanmasına da dikkat çekerek, “Belediye işçilerine mesaj çekiyorsun. Bu gönül işidir. Bizim bir selamımızla insanlar koşuyor” dedi.