Bugun...



“Mücadelemiz Siyasi Değil Millidir”

Ünal Bölgedeki Mücadeleyi Milli Olarak Değerlendirdi

facebook-paylas
Tarih: 03-03-2020 23:17

“Mücadelemiz Siyasi Değil Millidir”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, İdlip’te verilen mücadele ve 34 Mehmetçiğin şehit edilmesi ilgili olarak yaptığı değerlendirmelerde, “Bölgedeki mücadelemiz siyasi değil millidir” dedi.

                AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Türkiye’nin milli güvenliğini temin etmek için tek bir geri adım atmayacağını ifade ederek yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

                “Türkiye’nin İdlib’de geri adım atması, sınır güvenliğinden, toprak bütünlüğünden, şehirlerinde oluşturulmak istenen hendeklere, özerklik ilanlarına, taşeron bir terör devletinin oluşturulmasına var gücüyle karşı çıkmaktan geri adım atmak demektir.

Akdeniz’de şehitlerimizin canlarını ortaya koyduğu bu büyük mücadele, siyasi bir mücadele değil milli bir mücadeledir. Türkiye bölgedeki haklarını korumak, milli güvenliğini temin etmek için İdlib’den de Mavi Vatan’dan da tek bir adım geri atmayacaktır.

Mücadelenin her ortamda sürdüğü böylesi bir dönemde, özellikle sosyal medyadaki etki ajanlarının, FETÖ’cü provokatörlerin oluşturmak istediği algılara, askerimizin moralini hedef alacak zafiyet göstergesi girişimlere karşı mutlak bir teyakkuz hali gereklidir. Bugün mesele alınan önlemlerin, verilen kararların tartışılması değil, bütün adımlarını vatanımızın bölünmez bütünlüğünü ve milli çıkarlarımızı korumak için atan devletimizin bilfiil desteklenmesidir.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI