Bugun...



Bitmeyen Dostluk Taçlandı

Ticaret Lisesi 1979 Mezunlarını 42 Yıl Sonra Buluşturan Gurbetçiye “DOSTLUK ÖDÜLÜ”

facebook-paylas
Tarih: 02-06-2021 00:06

Bitmeyen Dostluk Taçlandı

Elbistan Ticaret Lisesi 1979 Yılı İlk Mezunlarını 42 yıl sonra bir araya gelmesine, eskimeyen dostluğun ve bitmeyen arkadaşlıklarını bir kez daha perçinlenmesine vesile olan İğde Der Avrupa Temsilcisi Bahittin Saykın’ın bu güzelliği plaketle taçlandı.

                Avrupa’da yaşayan, önce vatan daha sonra dost hasretini içinden eksik etmeyen gurbetçi Bahittin Saykın, anlamlı bir organize ile tüm mezun arkadaşlarını Elbistan’da evinde ağırlayarak “42 Kez Maşallah” dedirten bir organizeye av sahipliği yaparak sözde değil özde arkadaşlığa örnek bir davranış sergiledi.

                Yarım asra yakın bir süre sonra gerçekleşen buluşmada tüm katılımcıların takdirlerini kazanan ve unutulmaz bir güne vesile olan Elbistan Ticaret Lisesi 1979 Yılı Mezunlarının oy birliği ile yakışan bir değerle karşılık bulması sonucunda Elbistan Gündem Haber tarafından Bahittin Saykın alkış sağanağı arasında plaketle ödüllendirildi.

                42 yıl sonra arkadaşlık, dostluk ve gönül bağlarının daima samimi kalmasına örnek bir gayret gösteren İğdeli Gurbetçi ve İğde Der Avrupa Temsilcisi Bahittin Saykın’a anlamlı organizede “2020 Yılın Örnek Dostluk ve Gönül Köprüsü Özel Ödülü” Elbistan Gündem Haber Gazetesi Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Gazeteci Yazar Hasanaki tarafından takdim edildi.

                Yaklaşık 40 yıllık gazetecilik mesleğinde böylesine bir anlamlı bir habere imza atmanın ve organizede yer almanın mutluluk verici olduğunu kaydeden Hasanaki, ortaokul sınıf arkadaşı Bahittin Saykın’a ödül vermenin gururunu yaşadığını ifade etti.

                Ödülünü alkış sağanağı altında alan İğdeli Gurbetçi ve İğde Der Avrupa Temsilcisi Bahittin Saykın’da ödüle layık görülmenin kendisi için sürpriz olduğunu ve mutluluk verdiğini kaydederek Elbistan Gündem Haber ve Hasanaki’ye teşekkür etti.    




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI