Bugun...



İHH Bir Haftada 200 Aileye Ulaştı

Ramazanın İlk Haftasında İhtiyaç Sahibi Ailelerin Sofralarına Katkı Sağlandı

facebook-paylas
Tarih: 20-04-2021 21:56

İHH Bir Haftada 200 Aileye Ulaştı

İHH Elbistan Temsilciliği ramazan ayının ilk haftasında Elbistan’da 200 ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi dağıtımı gerçekleştirdi. Bu anlamlı paylaşımlarla ailelerin iftar ve sahur sofralarında daha mutlu yer almalarına katkı sağlanıyor.

Bereket ve yardımlaşma ayı Ramazan'da İHH İyilik Kervanı, her yıl olduğu gibi bu yılda Hayırseverlerin destekleri ile ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım etmeye devam ediyor.

İHH İnsani Yardım Vakfı, bu yıl Türkiye ile birlikte 50 ülkede ihtiyaç sahiplerine yardımlarını ulaştırıyor. Desteklerle ülkemiz ve dünyanın farklı yerlerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaşacak kumanya paketleri, aileleri sahur ve iftar sofralarında bir araya getiriyor.

Bir ailenin bir aylık ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlanan kumanya paketleri, bölgenin ihtiyaç durumuna göre belirlenen temel gıda maddelerinden oluşuyor.

İHH İnsani Vakfı Elbistan İlçe Temsilciği, bu çalışma kapsamında 250 TL tutarındaki 200 adet Kumanya Paketlerini, Elbistan’da önceden belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

İHH Elbistan Temsilcisi Yusuf Bolat, organize hakkında yaptığı değerlendirmelerde şunları söyledi:

“Ramazan Ayı boyunca ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımlarınızı ulaştırmanın yanı sıra Ramazan ayı içinde ziyaret edeceğimiz yoksulluk ve fakirliğin pençesinde yaşam mücadelesi veren Moritanya'daki Müslüman kardeşlerimiz için bağış ve desteklerinizi bekliyoruz. Ramazan Ayının rahmet ve bereketini hep birlikte yasamak temennisi ile Hemşerilerimizin ve İslam Âleminin Ramazan-ı Şerifini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI