Bugun...



Taşan’dan 2. Şiir Kitabı: GECE

Gazetemiz Yazarı Eğitimci-Şair Serap Taşan, 2. Şiir

facebook-paylas
Tarih: 13-06-2023 22:20

Taşan’dan 2. Şiir Kitabı: GECE

Gazetemiz Yazarı Eğitimci-Şair Serap Taşan, 2. Şiir kitabıyla edebiyat dünyasına bir kez daha “Merhaba” dedi. Deneyimli ve başarılı Şair Serap Taşan, ilk günden beri yoğun ilgiyle karşılanan kitabına “GECE” adını verdi.

Sıra dışı ve akıcı şiirleri ile edebiyat dünyasında yer alan Elbistanlı Eğitimci-Şair Serap Taşan, “Kalbimdeki İz” isimli kitabının ardından  “GECE” adını verdiği 2. kitabı ile okuyucularıyla bir kez daha buluştu. Aynı zamanda Elbistan Gündem Haber’in yazar kadrosunda yer alan Taşan, çarpıcı üslubu, akıcı ve akılcı sunumu ile şiir dünyasına dizeleri ile ayrı bir renk ve tat katıyor.

Yeni kitabı hakkında değerlendirmelerde bulunan ve duygu ve düşüncelerini ifade eden Eğitimci-Şair Serap Taşan, her alanda olduğu gibi edebiyat dünyasında da üretebilmiş olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadığını ifade ederek, “Yeni ve ikinci şiir kitabım GECE ile yeni bir mutluluk yaşıyorum. Her yeni kitap yeni bir doğuştur. Doğmak, üretmek ve çoğalmak ise yine dünyanın en güzel değerlerindendir” dedi.

Piyasaya çıktığı ve dağıtıma sunulduğu günden itibaren okuyucuları tarafından büyük bir beğeniyle karşılık gören GECE, edebiyat dünyasının eserleri arasında yerini şimdiden yerini aldı.

Diğer yandan Elbistanlı Prof. Dr. Gökhan Söğütlü’nün güzel bir şiirine eserinde yer veren Şair Taşan, Tıp Dünyasının başarılı ismine ve hemşerisine anlamlı bir jest yaparak anlamlı bir davranış sergilemesi edebiyat dünyasının ilginç bir anısı olarak yer aldı.

Elbistan Gündem Haber Ailesi adına Yazarımız Eğitimci-Şair Serap Taşan’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Gecen uzun ama mutlu ve güzel olsun Serap Hocam.




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI