|
Tweet |
Şehitler Dualarla Yâd Edildi
Kurban Bayramı dolayısıyla Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman ve Belediye Başkanı Av. Erkan Gürbüz ile diğer ilçe protokolü, vatan savunması için hayatlarını feda eden ve 6 Şubat 2023 Depremlerinde yaşamlarını kaybeden şehitleri kabirleri başında ziyaret ederek dualarla andılar.
Kurban Bayramı Kabir ve Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Ziyaretleri Programına; Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, Elbistan Belediye Başkanı Av. Erkan Gürbüz, Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Arif Gürbüz, Elbistan Jandarma Komutanı K. Üsteğmen Emre Dal ve diğer yetkililer katıldı.

Kaymakam Yunus Ataman, Kurban Bayramı Şehit Kabirleri ziyaretleri ile ilgili olarak, “Ziyaretlerin ilk durağında Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğinde şehit yakınları ve gazilerimizle hasbihal ettik. Daha sonra ilçe protokolümüz ile birlikte şehit ailelerimiz ve gazilerimizin katılımı ile Hocazade Şehitliğinde ve Çatova’da Deprem şehitlerimizin kabirlerine ziyarette bulunduk. Tüm deprem şehitlerimizi kabirleri başında dualarla yâd ettik” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Erkan Gürbüz’de tüm şehitleri saygı, şükran ve rahmetle bir kez daha dualarla andıklarını ifade ederek, “İlçe protokolümüzle birlikte bayram arifesinde Hocazade Şehitliğimiz ve Deprem Şehitliğimizi ziyaret ettik. Deprem şehitlerimiz başta olmak üzere, vatan uğrunda canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi dualarla yad ediyor, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.
