Bugun...



Geleceğin Yıldızlarına Forma Jesti

Başkan Erkan Gürbüz Futbolculara Forma Dağıttı

facebook-paylas
Tarih: 19-07-2024 02:41

Geleceğin Yıldızlarına Forma Jesti

Geleceğin Yıldızlarına Forma Jesti

Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, belediye tarafından açılan Yaz Futbol Okulu'na katılan 80 çocuğa forma hediye etti. Forma mutluluğu yaşayan minik futbolcuların sevinci görülmeye değerdi.

Elbistan Belediyesi’nin, 6-12 yaş çocukların tatil sürecinde sporla iç içe olmaları için hayata geçirdiği Yaz Futbol Okulu başladı. Futbol okuluna yaklaşık 80 öğrenci kayıt yaptırdı. Ücretsiz olarak verilen futbol okulundaki geleceğin sporcularına formaları dağıtıldı.

Mükrime Hatun Kültür Evi’ndeki forma dağıtım programına, Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elbistan İlçe Başkanı Onur Gürbüz, çocuklar ve aileleri katıldı.

Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, program öncesinde Yaz Futbol Okulu’na giden çocuklarla ve aileleriyle sohbet etti.

Yaklaşık 2 ay sürecek Yaz Futbol Okulu'nda 6-12 yaş arası çocukların ücretsiz olarak hem sosyal aktivite imkanı bulacağını hem de sporla buluşacağını belirten Başkan Erkan Gürbüz, “Çocuklarımızın tatillerini en verimli şekilde geçirmeleri ve yeteneklerini keşfetmeleri için için proje başlattık. Bu gün de futbol okuluna kayıt yaptıran 80 çocuğumuzun motivasyonunu arttırma adına formalarını dağıttık. Çocuklarımız artık bu formalarla kursa gelip top koşturacaklar” dedi.

Sporun çocukların ve gençlerin gelişiminde hayati rol oynadığını vurgulayan Başkan Erkan Gürbüz, “Yaz Futbol Okulumuzdaki çocuklarımıza desteğimizi elimizden geldiğince sürdüreceğiz. Çocuklarımıza şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Elbistan İlçe Başkanı Onur Gürbüz de, sporculara başarılar diledi.

Veliler ve çocuklar da; spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz’e teşekkür ettiler.




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI