Bugun...



Milli Egemenlik Alanlardan Hanelere Uzandı

Evler Apartmanlar Balkonlar 23 Nisan Coşkuyla Doldu Taştı

facebook-paylas
Tarih: 23-04-2020 21:40

Milli Egemenlik Alanlardan Hanelere Uzandı

Asrın salgını Koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler sonrasında alanlarda yapılan resmi törenlerin aksine evler, apartmanlar ve balkonlarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşandı. Milli iradenin gururu alanlardan evlere taşındı.

Koronavirüs salgını dolayısıyla yapılan sade törenler yerini evlerde ve balonlarda yapılan kutlamalara bıraktı. Sade törenlerin ardından gün boyu büyük coşku içinde kutlamalarda bulunan vatandaşlar ve öğrenciler, kendilerine Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edilen 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramının değerlerini yüreklerinde yaşadılar.

Türk Bayrakları ile donatılan siteler, daireler ve balkonlar milli iradenin gerçeği ve vazgeçilmezliği olarak ortaya kondu. Akşam saatlerinde ise vatandaşlar, öğrenciler ve çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının coşkusunu doyasıya yaşadılar. Giysileri, resimleri, süslemeleri, Atatürk posterleri ve Türk Bayrakları ile Ulusal Egemenliğin gücüne ve güzelliğine bir kez daha ortak oldular.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI