Bugun...



“Hakkımızı Aramayı Bileceğiz”

Türk Enerji Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Tümer, Elbistan’da organize edilen geniş kapsamlı iftar programında sendikalılarla bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:00

“Hakkımızı Aramayı Bileceğiz”

Türk Enerji Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Tümer, Elbistan’da organize edilen geniş kapsamlı iftar programında sendikalılarla bir araya geldi. Pınarbaşı Kale Restaurant&Kafede gerçekleşen kapsamlı birliktelik buluşmasında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Tümer, AK Parti İktidarının ‘Torba Yasa Kanunları’ çalışmasını eleştirerek, olumsuzluklarına değindi ve eleştirilerde bulundu. Tümer konuşmasında, “Ankara’dan yeni bir Torba Yasa Kanunu çıktı. Yine istediğimizi alamadık. Beddua etmeyelim ama Allah onları bildiği gibi yapsın. Biz hakkımızı aramayı bileceğiz” dedi.

                Elbistan Pınarbaşı Kale Restaurant&Kafede yaklaşık 250 kişinin katıldığı programa katılan Türk Enerji Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Tümer, sendikalılara seslendi. Yoğun katılımın olduğu birliktelik akşamına Türk Enerji Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Tümer’in yanı sıra, Türk Enerji Sen Doğu Akdeniz Şube Başkanı Emrullah Karadöl, Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Musa Yılmaz, Afşin-Elbistan linyitleri (AEL) İşletme Müdürü Mustafa Yaldız, Afşin-Elbistan B Termik Santrali İşletme Müdürü Mustafa Has, Elbistan Şeker Fabrikası Müdür Yardımcısı Nihat Yıldız, ve Türk Enerji Sen Elbistan - Afşin Temsilcileri ile sendika üyesi enerji işçileri katıldı.

                Sendikal çalışmalar ve gelinen noktalar hakkında sendikalı katılımcılara seslenen Türk Enerji Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Tümer, konuşmasında AK Parti İktidarının sendikal çalışmalarına ilişkin eleştirilerde bulundu. Gelinen noktanın olumsuzluğuna işaret eden Tümer konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

                “Ailemizin, Afşin-Elbistan A ve B Termiğimizin, Şeker Fabrikalarının değerli üyeleri hepiniz hoş geldiniz. Burada toplanmamızın asıl nedeni birlik beraberlik içinde olmaktır. Ankara’dan yeni bir torba kanunu çıktı. Maalesef yine istediğimizi alamadık. Beddua etmeyelim ama Allah onları bildiği gibi yapsın. Ankara’dan söyledikleri söz şu “Artık memurlar buna alışacak” onun için bizde hakkımızı aramayı bileceğiz. Sendikalara destek vermemiz gerekiyor.

İftar buluşmalarında çok konuşma gibi bir geleneğimiz yok bizim sözlerimi uzatmayacağım. Bizi burada toplayan emeği geçen yönetim kurulu üyelere teşekkür ediyorum. Önümüz Bayram şimdiden bayramınızı kutluyorum.”







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI