Bugun...



Kaymakama Kara Kalem Sürprizi!

Elbistan Gençlik Merkezi bünyesinde açılan resim kursu neticesinde konservatuarı kazanan öğrenciler Kaymakam Akkoyun’u makamında ziyaret ettiler.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:00

Kaymakama Kara Kalem Sürprizi!

Elbistan Gençlik Merkezi bünyesinde açılan resim kursu neticesinde konservatuarı kazan öğrenciler Kaymakam Akkoyun’u makamında ziyaret ettiler. Ziyaretin sürprizi ise öğrencilerden Güldemet Özdemir’in kara kalem resim çalışması olarak yaptığı Tuncay Akkoyun Portresini, Kaymakama hediye etmesi oldu.

Elbistan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz, kurs öğretmenleri ve açılan kurs neticesinde konservatuarı kazanan 4 öğrenciden oluşan heyet Kaymakam Tuncay Akkoyun’u makamında ziyaret ettiler. Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz, kurslar ve kurs sonucu konservatuarı kazan öğrencileri hakkında Kaymakam Akkoyun’a bilgiler aktardı.

Ziyaretten ve kurs sonrası alınan başarılı sonuçtan memnuniyetini dile getiren Kaymakam Tuncay Akkoyun, başarıların devam etmesi dileğiyle, “Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize bu güzel ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Bu tür kurslar gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarması açısından önemli, üniversiteyi kazanan öğrencilerimize başarılar diliyorum” düşüncelerini dile getirdi.

Günün sürprizini ise konservatuarı kazanan öğrencilerden Güldemet Özdemir yaptı. Genç ressam adayı Kaymakam Tuncay Akkoyun’un kara kalem çalışması olarak yaptığı portre resmi kendisine hediye etti.

 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI