Bugun...



Kurt’tan Vatandaş Buluşmaları

Milletvekili Kurt Hemşerilerinin Dertlerini Dinledi

facebook-paylas
Tarih: 27-08-2023 23:35

Kurt’tan Vatandaş Buluşmaları

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Mevlüt Kurt, ‘Vatandaş Buluşması’ programı ile Elbistanlılarla bir araya geldi. Hemşerilerinin dertlerini dinledi.

Kurt, seçim sürecinde dile getirdiği ‘Vatandaş Buluşması’ programlarının ilkini AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirdi. Kurt, yaklaşık 5 saat süren programda vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Vatandaşların talepleri doğrultusunda; sorunların çözümü için ilgili birim ya da kurumlar nezdinde girişimlerin başlatılması için notlarını alan Kurt, ‘Vatandaş Buluşması’ programlarının önümüzdeki dönemde de süreceğini dile getirdi.

Kurt, ‘Vatandaş Buluşması’ programını; deprem sürecinden geçen Elbistan’da halkın taleplerini ilk ağızdan dinleyerek onlara gerekli desteğin verilmesi noktasında önemsediklerini vurguladı.

                AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Mevlüt Kurt; göreve geldiği günden itibaren de Elbistan’da başta sivil toplum kuruluşları ve toplumun hemen her kesimi ile sıkı diyalog içinde olduklarının altını çizdi.

                Elbistan’ın yeniden ayağa kalkması noktasında çaba gösterdiklerini ifade eden Kurt, “Parti binamızda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Onların sorunlarını sıkıntılarını ve taleplerini dinledik. Depremin vurduğu şehrimizin sorunlarını toplumumuzun tüm kesimlerinin katkılarını alarak çözme gayretinde olacağız. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu toplantılarımız devam edecek” dedi.

Kurt, “Sorunları yerinde çözmeye çalışıyoruz. Seçim öncesi vaatlerimizde de bunu beyan etmiştik. Hemşerilerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” ifadesini kullandı.




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI