Bugun...



Topsakallar Taş Ocağından Bir İlk

Taşımacılıkta ve kömür satış bayiliğinde önemli bir konuma sahip olan Topsakallar, taş ocağında kurduğu yeni tesis ile inşaat sektöründe bir ilke daha imza attı.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:00

Topsakallar Taş Ocağından Bir İlk

Taşımacılıkta ve kömür satış bayiliğinde önemli bir konuma sahip olan Topsakallar, taş ocağında kurduğu yeni tesis ile inşaat sektöründe bir ilke daha imza attı. “Sıfır Kum” adı verilen yeni bir ürünün üretimine başlayan Topsakallar Taş Ocağı, özellikle beton sıva işlerinde çimento kullanım oranını önemli miktarda düşürürken öz oranı yüksek olması nedeniyle “Sıfır Kum” ince sıvada aranılan kum çeşidi olarak piyasalara büyük rağbet görmeye başladı.

                Taşımacılıkta sadece Elbistan’ın değil bölgenin en büyük ve kapasiteli konumunda bulunan, A Kalite kalorifer ve soba kömür satışlarında etkin bayilik gücüne sahip olan Topsakallar Ltd. Şti. Topsakallar Taş Ocağına kurduğu yeni ve büyük bir tesis ile “Sıfır Kum” imalatına başladı.

                İnşaat sektöründe en çok tercih edilen kum olarak bilinen, özellikleri ile büyük rağbet gören “Sıfır Kum” beton sıva işlerinde çimento kullanım oranını büyük ölçüde düşürürken, ekonomik olarak tüketiciye artı kar sağlıyor.

                Öz oranı yüksekliği özelliğine de sahip olan “Sıfır Kum” inşaatlarda ve sıvacılıkta özellikle ince sıvada tercih edilen ürün olarak piyasalara Topsakallar Taş Ocağından, piyasalara sunulmaya başladı. Yüksek verim alınan ve tüketiciye birçok alanda yarar ve kar sağlayan “Sıfır Kum” topraksız kum olması nedeniyle inşaat sektörünün gözdesi konumunda.

                Topsakallar Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Topsakal, yeni tesis ve yeni ürün hakkında yaptığı değerlendirmelerde şu bilgilendirmelerde bulundu:

                “Elbistan ve bölgesinde Topsakallar Ltd. Şti. bir ilke daha imza attı. Topsakallar Taş Ocağında yeni ve modern bir yapıda kurduğumuz tesisimizde sıfır kum imalatına başlayarak gelen yoğu taleplere cevap veriyoruz. Çimento kullanım oranını yüksek ölçüde düşürmesi, topraksız kum olması, öz oranının yüksek olması, yüksek verim alınması ve özellikle ince sıvada ilk tercih edilen kum olması tüketiciye ve inşaat yaptıranlara ekonomik ve kalite açısından katkı sağlıyor. Üretime başladığımız ilk günden beri yoğun ilgiyle karşılaştık. Topsakallar Ltd. Şti. olarak hizmet alanlarında kalıcı ve A kalite hizmetleri sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her alanda gösterilen ilgiye teşekkür ediyoruz.”







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI