Bugun...



Darendelilerden Örnek Davranış

Elbistan Darendeliler Kalkınma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Ramazan ayı nedeniyle anlamlı bir paylaşım güzelliği yaşadı ve yaşattı.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:04

Darendelilerden Örnek Davranış

Elbistan Darendeliler Kalkınma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Ramazan ayı nedeniyle anlamlı bir paylaşım güzelliği yaşadı ve yaşattı. Dernek, üyelerini katkıları ile hazırlanan gıda paketlerini ve alış veriş çeklerini, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtarak sivil toplum kuruluşu adına örnek bir davranışta bulundu.

                Darendeliler Kalkınma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Eren, örnek davranış ile ilgili olarak dernek üyeleri ve hayırsever Darendeli esnaflar tarafından yapılan katkılar ile hazırlanan gıda paketleri ile alış veriş çeklerini, isimleri ve adresleri daha önceden tespit edilen ailelere dağıttıklarını söyledi.

Darendeliler Kalkınma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Eren, her yıl Ramazan ayı nedeniyle geleneksel hale getirdikleri yardım organizasyonunu bu yıl da sürdürdüklerini ve güzel değeri yaşamanın mutluluğu ve huzuru içinde olduklarını kaydederek, gıda paketlerinin içinde bir aileye yetecek kadar malzemenin bulunduğunu söyledi.

Dernek üyelerin ve hayırseverlerin desteğine ve katkısına teşekkür eden Başkan Eren, paketlerin özenle hazırlandığını ve yardım yapılacak ailelerin de aynı titizlikle tespit edildiğini belirterek yaptığı değerlendirmelerde şunları söyledi:

“Dernek olarak her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunuyoruz. Yaklaşık 300 gıda paketi ve alış veriş çekini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Bu yardımın yapılmasında emeği geçen herkese dernek yönetimi adına çok teşekkür ediyorum. Dernek olarak bundan sonra da buna benzer yardım çalışmalarını sürdüreceğiz. Katkısı bulunan üyelerimiz ve gönül dostlarımıza paylaşım güzelliklerine bir kez daha teşekkür ediyoruz.”







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI