Bugun...



“Büyükşehir Bizi Yönetemez”

Vatan Partisi Elbistan İlçe Başkanı Salman Yaşdal, Elbistan’da yaşana ve yaklaşık 80 bin insanı hastalıkla inleten salgına dikkat çekerek,

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:08

“Büyükşehir Bizi Yönetemez”

Vatan Partisi Elbistan İlçe Başkanı Salman Yaşdal, Elbistan’da yaşana ve yaklaşık 80 bin insanı hastalıkla inleten salgına dikkat çekerek, Elbistan’ın il olması gerektiğine vurgu yaptı ve “Bizi büyükşehir bu şekilde yönetemez, büyükşehir bizi yönetme kabiliyetinde değildir” dedi.

                Vatan Partisi Elbistan İlçe Başkanı Salman Yaşdal, skandal salgın hastalığı, Elbistan’ın il olması gerekliliği ve Büyükşehire bağlı olmanın yarattığı sıkıntıları dile getirerek kamuoyu açıklamasında şunları söyledi:

BÜYÜKŞEHİR ELBİSTAN’I YÖNETEMEMEKTEDİR

                “Son yaşadığımız olay, bugüne kadarki ikinci bir vakadır. On binlerce insanımız aynı felaketlerle acı çekmektedir. Hastanelerde, hastane bahçelerinde per perişan olmaktadır. Bunun suçluları kim diye aramamıza gerek yoktur. Elbistan'ımız adeta cezalandırılmaktadır. Her şeyi mukadderata bağlayan bir zihniyet Elbistan’da göreve getirilmiştir. Bugün büyükşehir Elbistan’ı yönetememektedir. 2.5 senedir Elbistan'a bir çivi bile çakılmamıştır. Hâlbuki Elbistan tarımıyla, ekonomisiyle, aydını ile kendi kendini yetebilecek bir güce sahiptir.

ELBİSTAN CEZALANDIRILIYOR

Elbistanlılar,  2.5 sene önce ‘sizi Sütçü İmam’dan ayırmam’ sözüne alkışla destek vermemiş olsaydı bugün Elbistan bunları yaşamayacaktı. Elbistan adeta cezalandırılıyor. Bugün Elbistan bir köy konumuna düşürülmüştür. Bize hukuki ve demokratik yollardan hakkımızı aramasını bilmezsek buna dur demezsek daha bu gibi olayları çok görürüz. Şimdiye kadarki olan belediye başkanlarını iş yapamıyor diye suçlarken, bugün bizlere üvey evlat muamelesi yapılıyor. Bugüne kadarki göndermiş olduğumuz hiçbir milletvekili Elbistan’ımızı düşünmemiştir.

ELBİSTANLILAR KENDİ HAKKINI İSTEMESİNİ BİLMELİDİR

Bizi büyükşehir bu şekilde yönetemez, büyükşehir bizi yönetme kabiliyetinde değildir. Derhal büyükşehirden kurtulmakta vereceğimiz mücadeleye bağlıdır. Ankara'ya kadar yürümemiz gerekiyorsa yürürüz. Gerekli makamlara başvurarak büyük şehirden ayrılmak için mücadele vereceğiz. Elbistan 4 ilçenin merkezidir. Biz kendi gücümüzü bilmezsek, gücümüzü göstermezsek, hakkımızı arayamazsak, bize kimse bir şey yapmaz sonuç olarak Elbistanlılar kendi hakkını istemesini bilmelidir. Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun der acil şifalar dilerim.”







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI