Bugun...



Elbistan Fen Lisesi’ne Kavuştu

Elbistan Özel Yıldız Koleji Bünyesine 4 Yeni Eğitim Kurumu Daha Ekledi

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:13

Elbistan Fen Lisesi’ne Kavuştu

Elbistan ve bölgesinin ilk özel Fen Lisesi açıldı. Eğitimde başarılı kurumlar arasında yer alan Elbistan Özel Yıldız Eğitim Kurumları 4 yeni eğitim kurumu ile yeni eğitim dönemine başlayacak. Özel Yıldız Koleji bünyesinde kurulan Özel Yıldız Fen Lisesi, diğer 3 kurumla birlikte 2017-2018 Eğitim Öğretim Döneminde hizmete girecek.

                Elbistan ve bölgesinde bir ilk olan ve Özel Yıldız Koleji bünyesinde yer alan yeni kurumlar ve Özel Yıldız Fen Lisesi hakkında eğitim camiasına ve kamuoyuna bilgilendirmelerde bulunan Özel Yıldız Koleji ve Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Nurullah Çelebi Köker, duygu ve düşüncelerini şu sözlerle paylaştı:

“İlçemizde özlemi çekilen özel fen lisesini açmak bizlere nasip oldu. Özellikle Özel Yıldız Ortaokulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin ve velilerinin iyi bir lise açılması konusunda aşırı bir talepleri vardı. Bizde bu talepler doğrultusunda çalışmalarımıza başladık. Ve nihayetinde Özel Yıldız Fen Lisesini bütün Elbistan ve bölgesinin hizmetine açtık. Yine fen lisesi ile birlikte Özel Yıldız Anadolu Lisesi, Ayyıldız Ortaokulu, Ayyıldız Anasınıfı da açıldı. 2017-2018 eğitim öğretim yılı için öğrenci kayıtlarına başladık.

Elbistan ve bölgesi için eğitim dünyasında önemli bir kazanım olan Özel Yıldız Fen Lisesi ve diğer okullarımız ile anasınıfımıza yapılacak olan müracaatlar, bilgi ve kayıtlar için velilerimizi Yeşilyurt Mahallesi,

Esenyurt Caddesinde bulunan yeni okul binamıza bekliyoruz. İletişim numaralarımız 0344 415 63 40  ve 0543 450 46 00’dır.

Okulumuzun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yeni okullarımızın ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz. İnşallah okullarımızın eğitim faaliyetlerinin güzel sonuçlar getireceğine inanıyoruz, saygılar sunuyorum.”







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI