Bugun...



Başkan Kısaca ve Ekibine Büyük Onur

AK Parti Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen “Teşkilat Performans Sistemi” değerlendirmelerinde Kahramanmaraş’ın en başarılı teşkilatı seçilen AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı, plaketle ödüllendirildi.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:03

Başkan Kısaca ve Ekibine Büyük Onur

AK Parti Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen “Teşkilat Performans Sistemi” değerlendirmelerinde Kahramanmaraş’ın en başarılı teşkilatı seçilen AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı,  plaketle ödüllendirildi. Başarı plaketini AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç’ten alan Başkan Yunus Kaan Kısaca, “Elde edilen başarıda tüm teşkilat mensuplarının ortak gayretleri var. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, İl Başkanı Av. Metin Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, il yöneticileri, ilçe başkanları, belediye başkanları ve partililer katıldığı AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nın mart ayı İl Danışma Meclis Toplantısı sonrasında başarıya layık görülen AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığının bu başarısı plaketle taçlandı. Milletvekili Sıtkı Güvenç, Başkan Kısaca ve teşkilat üyelerini başarılarından dolayı kutladı.

Aldıkları ödül ile büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade eden AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, bu taçlanan başarı ile hedef büyüttüklerini ifade ederek, “Yeni hedefimiz Türkiye birinciliği” dedi. Başkan Kısaca, bu başarını artarak devam edeceğini belirterek:

“Önümüzde 7 Haziran 2015’te milletvekilliği seçimleri var. Partimizin Elbistan’dan en yüksek oyu alması için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Teşkilatımızın heyecan ve dinamizmini devam ettirerek 2015 seçimlerine var gücümüzle hazırlanacağız. Başarımızda emeği olan tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI