Bugun...



Çocuklar Bonzai Batağında

Anneler Babalar Yetkililer DİKKAT!

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:06

Çocuklar Bonzai Batağında

Uzun bir süredir baş gösteren ve özellikle küçük çocuklar ile gençlerin bulaştığı uyuşturucu batağında yeni bir tehlike daha ortaya çıktı: BONZAİ BATAKLIĞI..

                Kenar mahallelerde, sokak aralarında uyuşturucu kurbanı olarak seçilen ve adeta bu illete itilen çocuklar, artık ne yazık ki caddelerde ve gündüzleri de görülmeye başladı. Özellikle küçük yaştaki çocukların hedef alındığı bu bataklığa ne yazık ki her gün düşenlerin sayısında endişeli bir artış görülüyor.

                Geçtiğimiz günlerde ise bu olaylara acı bir örnek Elbistan caddelerinde yaşandı. Daha çocuk olarak nitelenen 2 kişi Ahmet Karacabey Ceddesi üzerinde kaldırıma, aldıkları uyuşturucu ile yığılmış halde bulundular.

                Kaldırımda hareketsiz yatan 2 çocuğu gören vatandaşlar endişelenerek 112 Acil Servisten yardım istediler. Baygın halde yerde yatan çocuklar Elbistan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Uyuşturucu piyasalarında satılan ve özellikle gençlerin seçildiği satışlarda artış görülmesi vatandaşlar arasında endişeyle karşılanıyor.

                Bonzai hapı aldıkları ifade edilen çocukların bu uyuşturucu illetini nerelerden ve kimlerden temin ettiği Elbistan Emniyet Müdürlüğü’nün ilgili birimleri tarafından mercek altına alındığı ve çağın ölümcül zehrine karşı mücadelenin genişleyerek sürdüğü ifade edildi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI