Bugun...



GENÇLİK MERKEZİ GÜN SAYIYOR

Spor alanında Elbistan’ın önemli kazanımlarından biri olan Elbistan Gençlik Merkezi, hizmete girmek için gün saymaya başladı. Oruçoğlu Stadının yerine inşa edilen

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:00

GENÇLİK MERKEZİ GÜN SAYIYOR

Spor alanında Elbistan’ın önemli kazanımlarından biri olan Elbistan Gençlik Merkezi, hizmete girmek için gün saymaya başladı. Oruçoğlu Stadının yerine inşa edilen görkemli inşaat 30 Ağustos 2014 tarihinde tamamlanacak. Kaymakam Tuncay Akkoyun, Elbistan Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunarak yetkililerden son durum hakkında bilgiler aldı.

                Yapımı büyük bir hızla devam eden ve tamamlanma aşamasına gelen Elbistan Gençlik Merkezi hizmete girmek için sayılı günleri tek tek bitiriyor. Modern mimari yapısı ile dikkat çeken Elbistan Gençlik Merkezinin yapımına geçen yıl başlandı ve kısa sürede hizmete girecek konuma geldi.

                Spor ve gençlik adına bir çok hizmetin verileceği Elbistan Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunan Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz’da son durum hakkında bilgiler aldı, gelinen noktanın gözlemlerini yaptı.

                Çeşitli bölümleri ile gözkamaştıran bir yapıya sahip olan Elbistan Gençlik Merkezinin inşaat kısmı 30 Ağustos 2014 tarihinde sona erecek.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI